Quantcast

46E: Konec distribuce UA Fashion

| redakce | tisk

Módní kanál UA Fashion TV opustil satelit Azerspace 1 (46° E), ze kterého byl vysílán bezplatně ( FTA) v rámci multiplexu operátora Vector A.G na frekvenci 11,095 GHz, pol. H. Distribuce byla určena pro ukrajinské diváky, ale za pro ně nezvyklých podmínek.

Za prvé, kanál byl distribuován ze satelitu Azerspace 1 (46°E), který není tak populární jako Astra 4A (4,8°E) nebo Amos 3/7 4°W).

Za druhé, přenos byl proveden v novější kompresi HEVC/H.265, a většina domácností na Ukrajině mají přijímače podporující MPEG-4/H.264, nebo dokonce starší generace MPEG-2. V důsledku toho, jen málo lidí mělo přístup k UA Fashion TV. To však nemusí být důvodem, ale spíše finanční otázkou.

UA Fashion TV byl průvodcem světem moci, nejnovějších trendů a životního stylu. Kanál představuje zajímavé lidi z oblasti módy a životního stylu, vzrušující události, eleganci a luxus. Byl plně přizpůsoben potřebám ukrajinského publika. Vysílal na základě licence udělené ukrajinské společnosti Ukrainian Fashion Group LLC ukrajinskou Národní radou pro televizi a rozhlas. Licence vyprší v srpnu 2029, ale může být zrušena dříve, pokud regulátor zjistí, že satelitní vysílání není prováděno, což bylo hlavní podmínkou pro udělení licence.

Technické parametry - UA Fashion TV (vysílání zde bylo ukončeno!):

• Azerspace 1 (46°E), freq. 11,095 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články