Quantcast

Zpravodajský server iHNed se připojí ve spolupráci s Hospodářskými novinami k výzvě parlamentní televize 24cz

| redakce | tisk

Parlamentní televize 24cz připravuje nový publicistický pořad s názvem České Kauzy, který má v plánu uvést na obrazovku v druhé polovině března 2006.

V návaznosti na úspěšnou spolupráci se zpravodajským portálem iHNed.cz Hospodářských novin a velký divácký ohlas na projekt ?Fórum stínových ministrů? - předvolební diskusní pořad - vzniká další společný projekt parlamentní televize a zpravodajského portálu.

Cílem pořadu bude znovu oživit a připomenout ožehavá témata a ekonomické kauzy, které významným způsobem zasáhly nejen do života občanů Československé a České republiky, ale které měly také negativní dopady na vnímání našeho polistopadového vývoje v zahraničí.

Pořad se pokusí zmapovat významné případy od počátku 90. let až do současnosti. TV 24cz si touto aktivitou neklade za cíl, tyto případy vyřešit, ale půjde o poskytnutí svobodného prostoru pro jejich věcné a co nejobjektivnější okomentování uvedené problematiky.

TV 24cz také v této souvislosti oslovila své diváky se žádostí o poskytnutí jakýchkoli zajímavých námětů, informací a dokumentů.
K této výzvě se připojí portál iHNed ve spolupráci s Hospodářskými novinami.

zdroj: 24.CZ





Reklama




Vybrané články