Quantcast

DIGI SK promuje výhody, včetně Voyo štart

| redakce | tiskobrázek k článku: DIGI SK promuje výhody, včetně Voyo štart

Aktuální kampaň společnosti DIGI Slovakia představuje všechny výhody satelitní a kabelové televize. Zákazníci operátora mohou i nadále využít bezplatnou instalaci a sledovat 150 televizních programů pro celou rodinu, včetně služby Voyo štart.

Voyo nabízí obsah, který zahrnuje knihovnu s množstvím filmů a seriálů, oblíbené pořady, legendární česko-slovenské komedie a pohádky. Jako bonus je obsah dostupný bez reklam a mnohé tituly jsou zde dostupné dříve než v klasickém televizním vysílání. DIGI umožňuje sledovat až 5 videí každých 30 dní v ceně předplatného měsíčního balíčku služeb DIGI. Prvních 14 dní mohou klienti sledovat neomezené množství videí z vybraného obsahu Voyo.

Reklamní kampaň DIGI SK (foto: DIGI SK)
▲ Reklamní kampaň DIGI SK (foto: DIGI SK)

Vedle obsahu Voyo mohou diváci sledovat i bohatou nabídku sportovních kanálů, které nabízejí to nejlepší ze světového fotbalu, zápasy UFC, závody F1 a přímé přenosy z amerického NFL. Díky službě DIGI GO si mohou klienti DIGI Slovakia vychutnat zápasy Premier League či Ligy mistrů UEFA kdykoliv a kdekoliv za zvýhodněnou cenu 1,90 eur měsíčně.

Pro dětské diváky je v nabídce 12 dětských stanic, včetně TV RiK, která je již součástí balíčku Štandard.

Pro nejnáročnější filmové diváky nabízí DIGI SK balíček Platinum, který nabízí to nejlepší z filmové zábavy s programy Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD a Film Europe. Spolu s balíčkem maďarských programů je v nabídce operátora až 70 stanic s maďarskou zvukovou stopou.

Základní balíček Štandard u DIGI SK zákazník pořídí za 10,60 eur měsíčně a balík Premium již od 14,60 eur měsíčně. Všechny služby DIGI jsou dostupné bez vázanosti a pokrytím po celém Slovensku a instalací bez poplatku.





Reklama




Vybrané články