Quantcast

Survivor již brzy TV Nova

| redakce | tisk

Nová řada reality show Survivor Česko & Slovensko odstartuje 1. února na TV Nova. Televizní diváci se na ostrovany mohou těšit vždy ve středu a ve čtvrtek od 21:35 hodin.

Survivor přinese nečekané zvraty i náročnější podmínky pro soutěžící, připomínající přežití na pustém ostrově. Budou si muset poradit se stavbou přístřešku holýma rukama, rozděláváním ohně pomocí křesadla, hladem, steskem po domově a pohodlí a hlavně se svými soupeři a jejich taktikou. Zvítězí nakonec jejich schopnost umět říct správná slova ve správný čas a udržet si hráče na své straně? Bude jejich strategií lest a vypočítavost, nebo férová hra? Nebo si vystačí s fyzickou silou?

Survivor, logo pořadu (foto: TV Nova)
▲ Survivor, logo pořadu (foto: TV Nova)

Proti sobě se v nové řadě opět postaví dva kmeny. Hrdinové a Rebelové. Známé i nové tváře zažijí hlad, bolest, výzvy, nečekané zvraty - to všechno bude muset zdolat nový nositel titulu Survivor Česko & Slovensko. Vítěz může být jen jeden a ten získá finanční výhru 2 500 000 Kč.

Proti nim stojí kmen Rebelů. Odhodlaní zbořit jakákoliv pravidla, stejně jako to udělali ve svých životech, aby se dostali až tam, kde jsou právě teď. Turistická průvodkyně, technik z nákupního řetězce, realitní makléř, profesionální atletka. Všechny spojuje adrenalin, ostrý jazyk a vychytralost.

Survivor, kmen Hrdinové (foto: TV Nova)
▲ Survivor, kmen Hrdinové (foto: TV Nova)

Touto jedinečnou zkušeností provede soutěžící znovu Ondřej Novotný a bude jim oporou i autoritou při výzvách i na kmenových radách.

Reality show ze slunečné Dominikánské republiky v loňském roce zaznamenala skvělé výsledky v průběhu celého vysílání. Po dobu 32 večerů pořad sledovalo v průměru 23,69 % diváků CS 15-54 u TV. Nejvyšší podíl na sledovanosti byl mezi mladými ženami, a to skvělých 47,99 % v CS Ž15-24. Originální show dosáhla celkového zásahu 4,653 milionu diváků starších čtyř let (průměrný počet diváků, kteří ji kontinuálně sledovali alespoň tři minuty; Zdroj dat: ATO - Nielsen Admosphere, živě + TS0-3, ke dni: 16. 1. 2023).

Survivor, kmen Rebelové (foto: TV Nova)
▲ Survivor, kmen Rebelové (foto: TV Nova)

O titulu Survivor Česko & Slovensko budou bojovat:

První kmen pod názvem HRDINOVÉ hrdě ponese červenou vlajku a tvoří ho Češi a Slováci: Václav Matějovský, Barbora Mlejnková, Petr Havránek, Josef Kůrka, Kateřina Klinderová, Petr Švancara, Karolína Krézlová, Filip Jánoš a Soňa Sedláčková.

Druhý kmen s modrou vlajkou se jmenuje REBELOVÉ a je sestaven z těchto Čechů a Slováků: Ludmila Puldová, Jiří Hanousek, Žaneta Skružná, Matěj Quitt, Adam Bůžek, Hana Gelnarová, Tomáš Weimann, Tereza Schejbalová, Johana Fabišíková a Martin Konečný.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články