Quantcast

Eurosport 4K v Česku jen na Antik TV

| redakce | tisk

Gesta vítězů, zklamané tváře poražených, povzbudivé pokřiky fanoušků - to vše si nyní vychutnají klienti Antik TV v České republice v té nejvyšší technické kvalitě. Do programové nabídky byla zařazena stanice Eurosport v Ultra HD rozlišení ve formátu 4K.

Televizní stanice Eurosport s pestrou programovou nabídkou plnou přímých přenosů, analýz, rozhovorů a nejlepších momentů ze sportovních událostí různého zaměření je stálicí mezi diváky. Na televizních obrazovkách proto nebude chybět ani druhý grandslamový turnaj sezóny Roland Garros, který se uskuteční od 20.5. do 9.6. v Paříži.

Stanici EUROSPORT ve 4K rozlišení jsme se rozhodli zařadit do naší české nabídky právě v den startu jedné z největších sportovních událostí. Roland Garros je jediný grandslam konaný na antuce a má obrovskou prestiž. Proto jsme velmi rádi, že si naši zákazníci v Česku budou moci plně vychutnat ty nejsilnější sportovní emoce, které přinášejí live přenosy. A to je jen začátek, protože EUROSPORT má v nabídce po zbytek roku další světové akce, které se vyplatí sledovat,“ uvedl produktový ředitel ANTIK Telecom Vlastimil Lakatoš. „Nedávno jsme do naší TV nabídky přidali i SPORTY TV, jejímž hlavním cílem je popularizace českého sportu. Chceme dát divákům světový sport, ale zároveň jim nabídnout i národní či regionální soutěže, zápasy, závody, které jsou jim blízké,“ doplnil Lakatoš.





Reklama




Vybrané články