Quantcast

Visual Connection disponuje nejvyšším připojením do NIX.CZ

| redakce | tisk

Společnost Visual Connection posílila připojení sítě doručování obsahu NACEVI do sítě Internet. V závislosti na nových projektech navýšila připojení své základní serverové farmy k propojovací infrastruktuře NIX.CZ na 30 Gb/s. V současné době jde o nejrychlejší připojení do NIX.CZ.

"Díky vybudování bodu přítomnosti v datovém centru Sitel a povýšení kapacity v datovém centru T-Systems je síť Visual Connection nejrychleji připojenou sítí k českému Internetu," říká Ing. Jakub Vaněk, hlavní inženýr společnosti Visual Connection. "Naše společnost tak potvrzuje roli technologického lídra na poli doručování videa pro český Internet."

Síť doručování obsahu NACEVI (CDN - Content Delivery Network) disponuje schopností obsloužit datový tok 50 Gbs, což je nejvíce v České republice. Díky NACEVI je Visual Connection schopen doručit video největšímu počtu internetových diváků současně.

Projekt NACEVI kromě běžného internetového vysílání televizních stanic najde využití například při informování uživatelů v době krizových situací (živelné pohromy, terorismus) nebo při důležitých aktech českého společenského života. Více o projektu NACEVI lze najít na stránkách http://www.nacevi.cz/.





Reklama




Vybrané články