Quantcast

Bundesliga bude na televizi Eurosport 2

| redakce | tisk

Přenosy Bundesligy míří na panevropský sportovní kanál Eurosport. Skupina Eurosport podepsala kontrakt s DFL Sports Enterprises GmbH na vysílání fotbalové Bundesligy v letech 2009 až 2012. Přenosy uvidí diváci ve 22 zemích severní a východní Evropy.

Bundesligu uvidí diváci Eurosportu v Dánsku, Finsku, Norsku, Švédsku, Islandu, Polsku, Maďarsku, Rumunsku, České republice, Slovensku, Bulharsku, Chorvatsku, Slovinsku, Bulharsku, Chorvatsku, Slovinsku, Srbsku, Kosovu, Albánii, Bosně a Hercegovině, Makedonii, Černé Hoře, Estonsku, Lotyšsku a Litvě. Eurosport získal exkluzivní práva pro tyto země pro sezóny 2009/2010, 2010/2011 a 2011/2012. Dohoda rovněž zahrnuje výhradní práva pro 2. německou divizi.

Vlastník kanálů Eurosport bude každý týden vysílat 4 zápasy z Bundesligy na multiregionálním kanálu Eurosport v celkem 22 zemích (včetně ČR a Slovenska). V pěti severských zemích bude Eurosport vysílat každý týden 52 minutový magazín o Bundeslize a dalších 10 vybraných zápasů v přímém přenosu v sezóně.

Eurosport také získal práva na vysílání přenosů na nových médiích - VOD (video on demand - video na požádání).

zdroj: digital-sat.it





Reklama




Vybrané články