Quantcast

Gital zařazuje na karty Viasat Explorer

| Tisk

logo Firma Gital, distributor dekódovacích karet pro příjem českých programů ze satelitu, rozšiřuje nabídku programů paketu CS LINK o dokumentární kanál - Viasat Explorer. Ten je již nyní vysílán v paketu CS LINK. Kanál se identifikuje jako Test1. Na vybrané testovací karty byl poslán zápis (oprávnění) platné od 1.10. do 31.10.2007 pod názvem "Test program".

"Společnost GITAL ve spolupráci s firmou Media Vision dnes zahajuje testovací vysílání dokumentárního programu Viasat Explorer", říká serveru parabola.cz Tomáš Bujnoch, obchodní ředitel společnosti Gital. "Jedná se o technické testy vysílání, program je kódován a není během testovacího provozu určen k běžnému sledování", dodal serveru parabola.cz T.Bujnoch.

V první fázi se jedná o neveřejné vysílání Viasat Explorer, které slouží ke konfiguraci programu v paketu a ověření technické kvality při nastavených parametrech. Po ukončení testovacího provozu bude kanál zařazen do programové nabídky firmy Gital. Program pak budou moci přijímat jen zákazníci, kteřáí si program objednají. Bližší podrobnosti o předplatném budou zveřejněny v době dostupnosti programu pro koncové zákazníky (zhruba za 2 až 3 týdny).

Na kartách TRADE and TECHNOLOGY (TaT) bude program dostupný jen v případě, pokud se oba distributoři Gital a TaT dohodnou na podmínkách distribuce programu.

VIASAT EXPLORER je jedním ze dvou kanálů Viasatu, který působí na našem trhu. Viasat Explorer nabízí dokumenty o přírodě, cestování, extrémních sportech. Vysílá denně od 5:00 do 23:00 hodiny.

technické parametry příjmu:

satelit: Astra 1D (23,5°E)
kmitočet: 11,992 GHz


polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
kódování: CryptoWorks - CAID 0D0F (karty Gital)
stav: neveřejné vysílání
identifikace programu: Test1

CS Link je česká satelitní platforma, která vysílá přes satelity Astra 3A a Astra 1D na pozici 23,5 stupňů východně. V nabídce jsou všechny základní programy ČT1, ČT2, ČT4 Sport, ČT24, TV Nova, TV Prima a Public TV. Jako přidanou hodnotou jsou v nabídce i placené programy - HBO, Filmbox, Nonstop Kino, CS Film, XXX Xtreme a Galaxie Sport.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články