Quantcast

FLIX TV nabízí dvě varianty vánočního dárku

| Tisk

logo Operátor satelitní placené televize Flix TV spustil časově omezenou promo akci. Zájemci mohou získat služby provozovatele se slevou ve výši 50 procent v prvním roce na všechny služby.

Všichni noví klienti, kteří si objednají služby FLIX TV s vázaností na 24 měsíců, si mohou vybrat ze dvou promo nabídek provozovatele. Buď mohou získat druhý set top box zdarma nebo 50% slevu na všechny služby v prvním roce kontraktu. Obě tyto varianty nelze vzájemně kombinovat. Stále je platná akce na vybavení a standardní instalaci zdarma, kterou lze kombinovat s některou aktuální časově omezenou nabídkou.

Bližší informaci o promo akci provozovatele získá zájemce na oficiálních stránkách platformy - flixtv.cz. Zájemci si mohou tuto vánoční nabídku objednat u svých dealerů nebo na zákaznické lince provozovatele.

FLIX TV aktuálně nabízí 32 HD programů pro všechny zákazníky v České republice.

Zákazníci FLIX TV si mohou vybrat z nabídky dvou základních a dvou prémiových balíčků:

• Dobrá TV (65 programů) za 299 Kč/měsíčně (v prvním roce jen za 149 Kč/měsíčně při využití vánoční akce),
• Lepší TV (86 programů) za 399 Kč/měsíčně (v prvním roce jen za 199 Kč/měsíčně při využití vánoční akce),
• HBO MaxPak za 279 Kč/měsíčně (v prvním roce jen za 139 Kč/měsíčně při využití vánoční akce) a


• Aktivní balíček pro dospělé a milovníky sportu za 199 Kč/měsíčně (v prvním roce jen za 99 Kč/měsíčně při využití vánoční akce)

Platforma FLIX TV je poskytována z kapacit společnost Telekom Austria Group (TAG) na družici Eutelsat 16A (16°E). Vysílání je zakódováno systémem Conax. Pro příjem se doporučuje parabola o průměru kolem 100 cm.

redakce





Reklama




Vybrané články