Quantcast

Flix TV přichází s novým HEVC přijímačem FlixBox

| Tisk

logo Provozovatel satelitní platformy Flix TV začal distribuovat nový přijímač Flixbox HEVC. Nový přístroj je vybaven několika novinkami - integrovanou Wi-Fi, konektorem RJ-45 pro zapojení UTP kabelu a také je připraven na poskytování programů v kodeku HEVC (H.265).

Pro FlixBox HEVC byl vyvinut zcela nový software, který oproti softwaru od původního FlixBoxu obsahuje několik prvků FLIX TV, jako například logo v grafice a informační liště. Konečnému zákazníkovi pak tento nový box přinese lepší kvalitu obrazu a zvuku a umožní řadu technických výhod do budoucna.

Operátor je tak připraven na případný přechod na úspornější kompresní formát obrazu H.265 HEVC. Ušetřená kapacita může přinést nové programy, případně upgrade některých stanic do HD rozlišení.


obrázek

K novým instalacím je standardně dodávána již tato novinka, FlixBox HEVC. Stávající klienti se v nejbližších měsících dočkají bezplatné výměny za nový, samozřejmě po předchozím avizu.



FLIX TV aktuálně nabízí 32 HD programů pro všechny zákazníky v České republice. Kdo se nyní rozhodne stát se novým zákazníkem FLIX TV, obdrží vybavení a instalaci zdarma. Noví předplatitelé FLIX TV tak získají nejen další, zajímavý sportovní kanál v Lepší TV, ale nebude je stát nic ani instalace.

Flix TV využívá kapacitu u společnosti Telekom Austria Group (TAG) na satelitu Eutelsat 16A (16°E). Programová nabídka je zakódována systémem Conax.

redakce





Reklama




Vybrané články