Quantcast

National Geographic bude v češtině

| Tisk

National Geographic ChannelPro abonenty kabelové sítě UPC a satelitní platformy UPC Direct je připraveno překvapení. Na červenec 2003 je totiž naplánováno vysílání přírodopisného kanálu NATIONAL GEOGRAPHIC v českém jazyce.

TV stanice NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL je od startu UPC Direct u nás vysílán v základní nabídce 'Rodina' s anglickým doprovodem. K většině pořadů mohl divák nalézt doposud jen tzv. skryté titulky na teletextové stránce 350.

UPC Direct je satelitní placená televize působící v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Programy jsou vysílány na populární pozici družic Astra 19.2E a jsou kódovány systémem CryptoWorks.



Program National Geographic Channel je vysílán na kmitočtu 12,382 GHz (polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, VPID: 401, Audio PID: 410, Service ID 20317).

Z propagačních materiálů UPC - Programy National Geographic jsou zajímavé příběhy ilustrované efektními záběry. Nabízí širokou volbu programů od přírodovědných a pulárně vědeckých přes reportáže ze zajímavých míst a tam žijících národech až po dobrudružství a reportáže z výprav objevitelů. Uspokojí touhy po poznání a přírodě. National Geographic je pramenem znalostí o světě a jeho tajemstvích.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články