Quantcast

UPC změnila klíče

| Tisk

UPC DirectSpolečnost UPC bojuje proti pirátskému příjmu satelitní placené nabídky UPC Direct. Po 'černém' čtvrtku 15.8.2002, kdy společnost UPC poprvé od spuštění programové nabídky UPC Direct změnila všem platícím divákům ID providera, přistoupila společnost včera 14.5.2003 ke stejnému kroku: všem českým, slovenským i maďarským abonentům změnila ID providera z 88 na 8C.

Všichni platící diváci mohou nadále sledovat všechny objednané programy UPC Direct. Změna se dotkla pouze neplatících diváků, kteří mají pirátsky 'oživené' karty UPC, příp. i karty Wizja TV.



Celá tato akce UPC spadá, stejně jako v srpnu loňského roku, do období, kdy UPC nabízí dočasně zvýhodněné předplatné - slevu na základní nabídku Rodina (33% po dobu třech měsíců), prémiový kanál HBO (33% po dobu třech měsíců; pokud si jej zákazník objedná) a prémiový kanál Private Gold (50% po dobu třech měsíců; pokud si jej zákazník objedná). Navíc je poskytnuto přijímací zařízení (receiver Philips DSX-6010S a karta UPC) zdarma. Divák zaplatí za aktivaci POUHOU 1,-Kč.
Akční nabídka UPC má jeden háček: na trhu je již zhruba jeden měsíc nedostatek samostatných karet UPC, podle informací UPC se čeká na dodávku karet od výrobce - firmy Philips. Paradoxně je ale dostatek přijímačů s kartami UPC, takže pokud má divák zájem o UPC Direct, musí odebrat kartu i s receiverem Philips.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články