| 26.10.2007, 18:16.40 | |
Ferguson 7318UCI -ztráta signáluNeuměl by jste někdo poradit, čím to může být? Během sledování televize obraz několikrát zakostičkoval a najednou úplně zmizel signál. Mám dvě paraboly a disegc4+1, Zkusil jsem propojit LNB na přímo a nic. Signál síla 18% a kvalita 0%. Těch 18% tam zůstává i když vytáhnu anténu............(podotýkám že je bezvětří a paraboly se nemohly pohnout) |
![]() 333 |
| 26.10.2007, 20:26.23 | |
RE: Ferguson 7318UCI -ztráta signáluPokud se paraboly nemohly pohnout, tak to může být i tak pořád víc věcí, např. (seřazeno dle nejčastějšího výskytu):- špatně namontované F-konektory - vadný či mechanicky poškozený koaxiální svod (nemusí být vidět okem) - vadný přijímač (vadný přepínač lze vyloučit - vzhledem k tomu, že dle tvých info to nejde ani napřímo, vadné LNB zřejmě taky nebude, protože máš víc pozic a tímpádem víc LNB a všechny najednou se asi těžko podělaj a do třetice - pohnutí parabol jsi vyloučil ty sám) |
![]() gespa |
| 26.10.2007, 20:33.24 | |
RE: Ferguson 7318UCI -ztráta signáluJá to prostě nechápu. Natáhl jsem samostatně kabel od jedné paraboly do přijímačs a je to naprosto stejné, takže F-konektory to nebudou, že by odešly 4 LNB je nepravděpodobné, když to nejde ani napřímo tak v diseqcku to taky není. normálně přepínám mezi satelity zobrazují se všechny programy normálně jenže bez signálu. Nemohlo odejít nějaké napájení do LNB? Jsou LNB napájena v každém případě? |
![]() 333 |
| 26.10.2007, 20:51.23 | |
VyřešenoTak už zase šlape normálně. kdyby se Vám to někomu stalo, stačilo restart. přistroje............. |
![]() 333 |
| 26.10.2007, 23:47.18 | |
RE: Ferguson 7318UCI -ztráta signáluHmm, tak to je docela opruzstroj, ale na druhou stranu je fakt, že restart přístoje by měl být vcelku automatická záležitost při jakýchkoliv problémech a teprve, když nezabere, je potřeba se tím zabývat hlouběji. Holt pokrok je pokrok... (starý zlatý kuličkový počítadlo :8) ) |
![]() gespa |