ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Remote channel stream converter

Zdravim
Pred dvoma rokmi sa to tu riesilo (Nick1612)
teraz to riesim ja
Vtedy Nick1612 napisal:
tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede

Co tym myslel,ze pouzival som spatny zoznam? (poslal som mu PM,zatial nic)

Mam ten isty problem:
Prijimac Vu+DUO 4kse a Vu zero
Image VTi 15.0.0 v obidvoch
Snazim sa spustit streamovanie cez siet pomocou Remote channel stream converter,
(z dovodu problemoveho natiahnutia noveho koaxu)
Na digitalne.ellane je pekny navod ale nedari sa

Vu+DUO ako server Vuzero ako klient
V menu remote channel stream konverter u klienta,po zadani IP adresy serveru a prihl.udajov,sa spoji
so serverom (Vu+Duo),nacita vsetky bukety
Vyznacim ktore chcem streamovat,
dam prevziat,vsetko prebehne ok
V klientu (vuzero) su tam vsetky prevzate bukety,kanaly ale su nefunkcne
Prihlasovanie HTTP je vypnute
Vopred dakujem za uzitocne rady
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

nevieme co a ako tam mas navesane na tych tuneroch, je aj mozne ze nemas volny a preto nestreamuje, but of course moze tam byt tisic dalsich moznosti, toto je len taky nastrel do luftu, ze snad motyka vystreli

ach jaj
uživatel
mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 832
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mirny

Rozmyslam,rozmyslam,az sa mi z hlavy pari :-/
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Mam podozrenie na siet ale mal by byt v poriadku
ked sa viem pripojit na server,nie?
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Kedže máš jeden kabel, používaš unicable konvertor ?
Máš ho správne nastavený v prijimači ?
Nechaj jeden kanal nahravať, z ineho TP pozeraj na TV, další z ineho TP skus streamovať na PC.
Ak ti to pojde maš šancu, použiť korektne remote channel stream converter.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90
uživatel
Rasto
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 922
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Rasto

Mam DualFBC tuner s dvoma kablami
Tuner A je nastaveny na motor: Usals
Tuner B je nastaveny na druhy kabel od motorizovaneho LNB Tuner A
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Rasto

Spominal som problemove natiahnutie noveho koaxu
ale to by malo ist do kuchyne lebo tam je ten problem s tym kablom a preto tam chcem dat toho klienta,
teda to Vuzero
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Tak vypni sledovanie programov na VU+ Duo a skus streaming na VU+ Zero. Ak ti to ani takto nepojde, niečo máš nastavené zle. Ak to takto pojde, tak to je ako piše mirny.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90
uživatel
Rasto
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 922
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Prave,ze hladam co je zle nastavene
Ale co to moze byt?
Tak pekne mi to nacita tie kanaly do klienta akurat ,ze sa nedaju pozerat
A podla popisu,krasa v Remote channel stream converteru spociva
v jednoduchosti
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Ano, je to tak jednoduche, až je mi to divne, že ti to nejde.
Pravdepodobne obsadené tunery. Vyskusaj, čo pišem v predošlom prispevku.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90
uživatel
Rasto
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 922
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Rasto

Skusal som
Vu DUO vypnute,streaming na VU+ Zero to iste,teda nic
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

DHCP mas vypnute? IP adresa sa nesmie zmenit.
uživatel
marianst
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 200
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Rasto

Co mal na mysli Nick1612 ked napisal,ze

Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@marianst

DHCP vypnute,server aj klient
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Skús program ktorý vysiela na tom istom TP ako sleduješ na severu .
Cez e-channelizer program stiahni setting v klientovi a skús tie kanály vo VLC .
Nepoznám VTi moc image , ale mám to odskúšané na OpenATV a nikdy som nemal problém .
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 814
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mercedes77

Dakujem za radu,skusim
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mercedes77

Podla navodu,malo by to byt take jednoduche a predsa mi to nefunguje
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Ak Ti načíta VU+ Zero kanály, tak v zozname kanálov problém nebude. Doporučujem na začiatok so zapnutým VU+ duo vybrať jeden kanál, prejsť na ten istý kanál na VU+ Zero. Ak funguje tak vypni VU+ Duo do stand by a tak skús ostatné kanály na VU+ Zero. Ak neide ani ten jeden kanál tak problém môže byť aj v tom, že vo VTI máš nastavené heslo. Darmo je vypnuté v OpenWbif vypnuté Vyžadovať prihlásenie pre HTTP. Skús a napíš čo a ako Ti funguje, či nefunguje.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 379
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

A ešte počítaj s tým ak máš natiahnuté 2 káble k dvom tunerom osobitne, tak treba vytvoriť osobitný bouguet pre ten tuner čo chceš streamovať a načítať len tie do VU+ Zero. Ak chceš plnohodnotne streamovať.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 379
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Zo serveru som jeden kabel vytiahol,znova nacital FAV skupiny,
zatial nic
Vypisuje-Ziadne data na transponderi(Cas vyprsal pri citani PAT)
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Daj si na servery CT1 Hd a na klientovi CT2Hd a vyskúšaj
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 814
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Nefunguje ani jedno s tychto moznosti
Heslo mam nastavene iba na FTP pripojenie,bez toho sa asi nepripojim k serveru
Vo VTI nemam nic zaheslovane
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mercedes77

Vyskusane,zmena ziadna :(
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

No skús zadať to heslo na VU+ Zero, čo máš na ftp. Čo to spraví.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 379
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Chlapci,musim teraz odist,poobede budem spät,kludne piste,vsetkym odpoviem,budem
VELMI,VELMI vdacny ak sa mi to podari vyriesit
Pekny den
Dakujem
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

"Zo serveru som jeden kabel vytiahol,znova nacital FAV skupiny," Nie tak som myslel. Urob z toho tuneru z ktorého chceš streamovať FAV skupinu a tú len načítaj. Teraz máš asi pomiešané z dvoch tunerov programy, preto Ti tú chybu píše. Ale ešte raz ako Ti už aj mercedes písal. Na VU+ Duo prejdi napr. na ČT1 a na VU+ Zero tiež prejdi na ten istý program z toho istého tuneru, či to takto funguje. To je základ aby to celé fungovalo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 379
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra