Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Jaky prijimac s CI slotem na skylink?

Rodicum prestaly na prijimaci Mascom fungovat programy CT, ani CT24 nema signal. Na tuneru v tv sony na stejne parabole funguje vse jak ma, i jsme na stejnem kabelu zkusili mascom a nic.
Takze predpokladam, ze ten prijimac je uz za zenitem a shanim neco novyho.
Chtel bych spis neco jednoduchyho, s CI slotem a slusnym SW, ceskym EPG, fastscanem.
Pro sebe mam VU+, ale nechci delat kazdy tyden support na dalku.
Cena max 3000.
Koukal jsem po AB 700HD, ale nikdy jsem to nevidel nazivo, predevsim SW, rychlost prepinani, ladeni a organizace programu by me zajimala...
Karta Irdeto ICE01

Batul
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaky prijimac s CI slotem na skylink?

Jo, nám taky vypadával transpondér s ČT, konkrétně na Homecastu 3200IR. Na starším Topfieldu SBI 2050 úplně v pohodě, zřejmě výkonnější čipset. Pokud jde o stabilitu a zaručenou kompatibilitu, měl by mít co nejčerstvější certifikát Skylink Ready (koukám, že ten AB ho nejspíš nemá), karta je dnes už často zabudovaná. Podpora kodeku HEVC taky není k zahození.

Pokuston
Registrace: 3/2023

@Batul

Myslím, že menu by sa malo dať uzamknúť pin - om

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Pokuston

V tom Homecastu 3200 byl spíš problém s už začínajícím postupným obcházením filtraci. Většinou se to začalo projevovat zhruba po třech letech provozu. Dá se to opravit pokud je to zavčasu. Jo už to nejsou ty starý dobrý Homecast 3000 cr, který vydrželi, bylo to taky pro jinou normu příjmu, konkrétně DVB-S/QPSK, obraz MPEG-2, který nebyl tak náročný na provoz HW. Hlavně tam byly použity kvalitnejsi filtrace.

HYPER
Registrace: 11/2010

hobo

Presne o ten problém šlo s programy ČT. Dělalo to i se sw bez patch verze, ale min.

HYPER

Batul

Jak píše Dzordzo, změn PIN. Mělo by to jít.

HYPER

Cryptobox 752 HD

Cryptobox 752 HD mám taky spokojenost velká i do starší tv převádí DVB T2 , je tam i počasí , hry , takže není třeba další setobox vše v jednom rychlý přepínání , Mám Cryptobox 752 HD jiný to nemají jako
DVB T2 Cryptobox 700,750 , HD Samo to naladí seřadí atd. mám ho 3 roky. R^

standa111
Registrace: 11/2009

@standa111

:) :)) :)))
Žiaden Cryptobox sa nevyrovná linuxovému combo stb.
A je jedno, či užívateľ je obyčajný laik, alebo fanúšik satelitného príjmu signálu.

MasterSef
Registrace: 3/2023

pro info: nakonec jsem poridil mirne drazsi pouzity VU+ Zero 4K, nainstaloval VTI image a nastavil vse pro prijem, tak snad to pojede bez problemu a otec to nebude ladit sam...

Batul
Registrace: 1/2006

@OrHoro napsal: "Karta ICE má dnes už význam pouze pro lidi s Linuxovými přijímači, kdo chtějí v rámci domácnosti sdílet na více přijímačů. To už je však dnes na ústupu a pokud nemáte více jak tři přijímače, jde to řešit i s pomocí karet NEXT, které mají stejnou nabídku jako hlavní karta. A hlavně neřešíte stále složitější nastavování emulátorů."

Tady jsi trochu pozapoměl na skupinu ve které jsem já :-). FBC dvoutuner + ICE kartu zásadně používám ve VU+ na jednoduché komplexní (samo) nahrávání všeho co mě v éteru zajímá....

Jantars
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra