, sekce: DVB-S přijímače | |
Jaky prijimac s CI slotem na skylink?Rodicum prestaly na prijimaci Mascom fungovat programy CT, ani CT24 nema signal. Na tuneru v tv sony na stejne parabole funguje vse jak ma, i jsme na stejnem kabelu zkusili mascom a nic.Takze predpokladam, ze ten prijimac je uz za zenitem a shanim neco novyho. Chtel bych spis neco jednoduchyho, s CI slotem a slusnym SW, ceskym EPG, fastscanem. Pro sebe mam VU+, ale nechci delat kazdy tyden support na dalku. Cena max 3000. Koukal jsem po AB 700HD, ale nikdy jsem to nevidel nazivo, predevsim SW, rychlost prepinani, ladeni a organizace programu by me zajimala... Karta Irdeto ICE01 |
Batul
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 63 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
RE: Jaky prijimac s CI slotem na skylink?Ja aj s mojím okolím sme už 12 rokov spokojní s TechniSatom. Ja s ISIO a ostatní so SIR a potom s novšími modelmi. V skrini čaká na svoj čas UHD TechniSat STC kúpený vo výpredaji. Len škoda, že ich prestala predávať firma oxxo z Moravy. Ale cez web sa dajú zakúpiť aj od jedného slovenského predajcu. Alebo priamo na stránke výrobcu. Je to drahší prístroj ale slúži vždy veľmi dobre a dlho. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 269 |
@IVOzNRTechnisat je pre sat-fajnšmekrov. Nemecká spoľahlivá kvalita, ale bez FAST SCAN a ťažkopádna na updaty. Pre dôchodcov neodporúčam, hoci sám by som po ňom siahol ... Lenže mám Pulse 4K ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 353 |
@Bohemia czKecas blbostijerry pise: Psal,že je to televize v jiném pokoji.Já jsem měl AB Cryptobox 750 a nebyly žádné problémy.Jsou prodejci,kteří mu to prodají už nastavené. |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 360 |
RE: Jaky prijimac s CI slotem na skylink?Mimo ine mam aj ja AB Cryptobox 750HD no problem |
A je to
For =Batul=Pokud by jsi měl zájem o DI-WAY IRD-265 HD, který inzeruji včetně karty, mohu zaslat bez karty. Domluva na mailu. |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 680 |
@A je tocryptobox je proste srajda. verit tomu nemusis to uz je tvoje vec. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 080 |
@Bohemia czTo je iba tvoj nazorNepouzivas,nevies Snad by si sa mal informovat u tych ktori ho vlastnia a pouzivaju napr.u mna |
A je to
@A je toprave ze znam, a proto nechci. mel jsem zakoupeny, a za tyden to jelo zpatky, a je jedno jestli jaky AB model. proste je to levna a nepouzitelna srajda. |
Bohemia cz
@Bohemia czMal si smolu,vymakol si vadny produkt a hodnotis podla tohoAj Mercedes sa pokazi To je vse |
A je to
@A je tono jasne, vadny produkt, az na to ze jsou vadne vsechny, jen kecy od tebe, asi jsi distributor tech sracek, jinak bys to tady takhle neobhajoval. |
Bohemia cz
@Bohemia czAko mozes hodnotit ked ako pises za tyden to jelo zpatky?Asi nemas dost skusenosti Mal si zavolat niekoho kto sa vyzna Takze tvoje hodnotenie stoji za prd |
A je to
@A je tono ona ta srajda byla jasna za par dnu. proste NEBRAT. a nikdy vice.a pro tvoje info-resil jsem to primo s AB a ten frajer mi rekl ze takhle jsou nastavene VSECHNY jejich pristroje. a ted treba testuju androidbox Nokia 8010 a nazor si udelas za dva dny, nemusim to doma mit pul roku. |
Bohemia cz
RE: Jaky prijimac s CI slotem na skylink?Tak mám dva kousky 752 a musím říct, že je tam problém zejména s ČT programy na TP 12343 při přepínání z jednoho programu na druhy. Jak uni čtečka, tak občas i Cam modul. Po nějaký době se objevil stejný problém dokonce i na 750. Rozebírat to nebudu už se to tu řešilo v jiných diskusích. To že to někomu jde záleží taky jaky má navoleny seznam fastcan zda ČR nebo SK a uspořádány seznam programu, zda má první programy od STVR atd. tam se muže přijímač chovat normálně. Osobně mi to nevadilo, byl použit pro DVB-T2 a FTA programy Astra 19,2E. U starsi 650 jsem se s tím nesetkal. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 158 |
RE: Jaky prijimac s CI slotem na skylink?Většina z vás radila nesmysly pro důchodce. Ti potřebují ideálně Skylink Ready přijímač, který se sám přeladí při každoměsíční změně parametrů kanálů, kterými je SL pověstný. Je to očistec každých pár týdnů chodit přelaďovat rodičům nebo prarodičům přijímač a ještě poslouchat (nevhodné slovo)ní kecy, jakej krám jste jim koupili.Já tátovi a mámě koupil špičkové Linuxové přijímače a spoustu let jsem tak procházel peklem. Nešlo jim vysvětlit, že za změnu parametrů nemůžu já, ale SL. Teď už si na to zvykli a táta se přelaďovat (po 15ti letech) konečně naučil sám. Kdysi jsem si prodejem a instalací satelitů přivydělával a už nikdy víc. Nejhorší jsou v tomhle důchodci. Jedna důchodkyně mě roznesla po několika vesnicích, že jsem nejhorší technik na světě. Nakonec byl na vině dub, který jí rostl na zahradě a postupně zkošatěl a rušil signál svým olistěním. Musel jsem sehnat někoho, kdo prořeže větve. Myslíte, že mi byla vděčná? Stejně měla blbé kecy. A ještě se cítila ukřivděná, když jsem požadoval omluvu. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
RE: Jaky prijimac s CI slotem na skylink?Jinak s kartami ICE je ta potíž, že spousta nově přidaných programů už s nimi nefunguje. Je to tak schválně, aby SL donutil lidi na vlastní náklady koupit novou kartu. Jinak by to museli platit oni a to nechtějí. Výměna Cryptworks za ICE stála obrovskou spoustu peněz a pak stejně zavedli Irdeto a po něm další systémy, protože je každou chvíli koupí někdo novej, kdo prosazuje jiný systém kódování.Karta ICE má dnes už význam pouze pro lidi s Linuxovými přijímači, kdo chtějí v rámci domácnosti sdílet na více přijímačů. To už je však dnes na ústupu a pokud nemáte více jak tři přijímače, jde to řešit i s pomocí karet NEXT, které mají stejnou nabídku jako hlavní karta. A hlavně neřešíte stále složitější nastavování emulátorů. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
Ohoroto jsou ty nejvetsi vesnicky drbny a vždycky budou mít pravdu oni, buhvi co dělala za komancu, třeba to byla velká soudružka a sloužila u spojaru, když to dokázala tak rychle rozhlásit. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 158 |
@OrHoroJake programy skylinku nefunguji s ICE kartou?Jaky prijimac tedy doporucis? Kdyby bylo na me, vezmu VU+ 4k zero, ale bojim se, ze si s tim otec bude hrat a rozjebe to... |
Batul
@BatulTrepe blbosti, Skylink automatický FAST SCAN má aj Cryptobox 752. Vždy sa pri aktualizácii slušne opýta, či ju môže spustiť - stačí odpoveď áno a všetko sa automaticky doladí. Žiadny Skylink ready shit by som si nikdy nevzal, nič iné na ňom nenaladíš - myslím iné platformy. CRB má fast scan aj pre DIGI a Antik !teda aj Freesat, ak sa to ešte počíta). Súhlasím s A je to - jedna lastovička leto nerobí ... VU+ je tiež fajn, ale budeš musieť zháňať zoznamy programov a dohrávať ich po každej zmene, alebo ladiť ručne. Linux nie je pre jednoduchého užívateľa ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 353 |
@BatulNejlépe jsi si odpověděl sám. Přidej 1000kč a vem VU+ Zero 4K. Dej tam jednoduché OpenPli, anebo tam nechej od prodejce OpenATV. Je to rychlé, přehledné, perfektní EPG, velký dobře čitelný dálkový ovladač. Jak píšeš, máš taky VU+, takže se v tom vyznáš. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 170 |
@DzordzoNevím jak ostatní VU+, ale Zero 4K má taky automatický FastScan. Myslím, že je to spíš otázka použitého Images. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 170 |
@A je toHlavně ten jejich uhd cryptobox přístoj je fakt vrcholem dokonalosti.Větší hruzu jsem v ruce nikdy neměl. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 419 |
@BatulMrkni na uClan D-BOX 4K combo.Jenom nápad nevnucuji.Uni čtečka zvládá vše. Má i všechny tunery včetně DVB-T2.Dá se koupit za 1900Kč. |
hobo
@A je toNapř.při přepnutí na jakýkoli program CT je z 99% zásek obrazu.Za celou dobu od zahájení prodeje nevyřešeno. |
hobo
@jjery"Psal,že je to televize v jiném pokoji"Hlboko sa ospravedlnujem (hlavne black13a), ale ja to tam nevidim |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 209 |
@john72Nakonec to tak asi dopadne, aspon to budu moct nastavit predem a pak jenom doladit. Ja jedu na VTI a jsem spokojen, akorat bych asi rad, kdyby slo nejak zamezit vetsi manipulaci s konfiguraci... |
Batul
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |