Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Multedialne centrum

Zdravím... Môže mi niekto doporučiť bezproblémové multediálne centrum, kde bude v pohodě fungovať Max, Netflix, Voyo, O2tv2.0,či skylink?... Z popisu prístrojov sa to veľmi nedozviem
ani z recenzií... Snáď len na nejaký Blaupunkt... Bolo by to využívané v TV
Led Samsung 786...Vopred ďakujem za rady a vaše skúsenosti..

Rybička65
Registrace: 1/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

@Prosat

No a čo si zistil pri tom testovaní? Preraď nám to.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Multedialne centrum

Já mám DUNE4k a musím konstatovat naprostou spokojenost firma DUNE má již samozdřejmě nové modely i 8k ale i ten co mám já je co se týče obrazu zvuku a třeba i instalace aplikací které nesou u nás dostupné naprostá špička.

joe25
Registrace: 8/2019

@maradona

Práve kvôli tomu som si ho kúpil. Predtým X96MAX+ zrazu prestal fungovať SkyLink Live, tak som si kúpil Nokiu a ide tam všetko. Mám to pre malý TV Samsung v kuchyni, nieje smart, tak si púšťam čo chcem pri varení...

Kimlo
Registrace: 1/2017

@maradona

Jaaaj, až teraz som pochopil na čo sa pýtaš... :))) :))) :))) , myslel som že je otázka všeobecne na SL Live. Mlázganice tam nejdú, je to predsa len Android a vraj to na takéto zariadenia zablokovali :)))

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Kimlo

dakujem, tušil som to.

maradona
Registrace: 8/2018

RE: Multedialne centrum

multedialne centrum 😂

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

NOKIA 8010

a kdyz tady pisete o Nokia 8010 tak by jste take meli napsat o jake verzi mluvite, ono ani ta Nokia taky neni zadnej zazrak, nicmene ta V1 s a11 je jeste celkem v poradku, ale ta V2 s automatickou aktualizaci na a12 se vubec nepovedla, je spoustu vadnych kusu, a i takovy Datart ji uplne stahnul z prodeje, ale samozrejme i u ostatnich eshop neni skladem, a momentalne se vubec neda ta Nokia 8010 nikde na eshop koupit a to ani v nemecku, takze uvidime co z toho nakonec bude, jestli V3 nebo se vrati k V1, nebo ta vyroba uplne skonci, ale cim ji momentalne nahradit, vys uz je jen NVidia a BUZZ, a niz bych teda uz nesel.

Bohemia cz

@Bohemia cz

Jenom bych se zeptal, když tady tak zevrubně popisuješ ty krabičky, napočítal jsem, že se zmiňuješ asi o šesti kusech - to všechno máš doma a odzkoušené? Ptám se proto, že dneska kdekdo nabízí a popisuje co ho napadne a když potom jdeš do hloubky, tak výsledek se liší . . .

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

ano postupne zkousim ruzne znacky a modely, teoreticky z toho vychazi nejlepe technicky NVidia ale uz to take neni "novy" model a pak ten jejich zoufaly ovladac, proste kazdemu vyhovuje neco jineho. a je to subjektivni hodnoceni.

Bohemia cz

@Bohemia cz

Já než něco koupím, tak si to dobře rozmyslím, technicky proberu a pak to používám pár roků než mě to přestane bavit, ale že bych nakupoval krabičky kvůli zkoušení? Teď si platím O2TV, jejich krabičku nechci, stačí mi na to telka s Apkou, přešel jsem na zlatou, dali mi k tomu Voyo, ale že by mě to nějak nadchlo to nemůžu říct. Film trvá 2 hodiny tak skouknu cca 2 filmy za tejden. Navíc kvalita a audio co z toho leze je hluboko pod úrovní, na jakou jsem zvyklý, když si pustím film z disku cca 7-15 GB a audio 5.1 přes pořádný sloupy a na 2 SW, tak tyhle diskuse o krabičkách a multicentrech mě moc neberou. Spíš by mě zajímalo, co z jaký Apky leze za video a audiokvalitu

MMorous

@MMorous

jenze jak jinak to zjistit tu kvalitu a ovladani nez tim ze si to koupim a vyzkousim osobne ? nejake komentare a recenze jsou uplne vo nicem, a vzdy je to pouze subjektivni pocit jedince, a vidim to i tady na parabole co tady jedinci chvali za klumpy ktery bych si nikdy nekoupil.

motýlek A1
Registrace: 1/2025

@motýlek A1

No jo no. Krabićkáři

MMorous

@Bohemia cz

Ked nieje dostupna Nokia 8010 ktore mam 2 ks a slapu bez problemov tak potom po mojom testovani odporucam tuto masinku Xsarius Avant 3 PLUS Ultra White bud je teda v bielom prevedeni alebo aj v ciernom.A podla toho co som otestoval mi pride ze je este lepsia ako Nokia 8010. R^

coral
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra