včera, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaAhojte, tak dnes som v Telekom appke zistil, ze svokrovcov premigrovali na MagioSAT balik L (v Digi mali balik Premium). Cenu tam zatial nevidim, takze predpokladam, ze sa to vykrystalizuje v najblizsich dnoch..Ale dostali k tomu MagioSAT aj MagioTV Start Plus + Archiv cez internet.. Tak som zvedavy co dalej, ci naozaj nechaju cemu aka bola v Digi, alebo si budu pytat poplatok za ten MagioTV start Plus... DIGI Go nemali predtym aktivovane... |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
včera |
|
@MopkyAhoj to isté mám ja od dnes balík Magio TV SAT L. + apka grátis uvidíme nechám sa prekvapiť.Mne ešte ide to Digi go ale pôvodné otázne je či mi dajú MagioSat tv l za rovnakú cenu na 3 tv možno zrušim jednu tv a apku necham sebe do izby mne to stačí ja som už na OTT zvyknutý.Takze nie sú samy. Mňa tiež premigrovali dnes do Magio tv SAT. Uvidím aká bude cena pri faktúre. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 461 |
včera |
|
RE: DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaMagio TV Start funguje iba na mobilnych zariadeniach (mobil, tablet). Nefunguje v aplikacii na TV.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 063 |
včera |
|
DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaAko ste zistili, že na aký balík Vás premigrovali? Do Telekom appky ak ste nemali doteraz od nich nič tak sa nedá prihlásiť, treba počkať na prvú faktúru a tam bude to číslo adresáta.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 890 |
včera |
|
@peterskCez telefóne číslo sms kód ktoré si mal u Digi tak ti pošlu kód sms na to isté číslo.Ale kód bude už od Telekomu.Mne to prišlo na email včera večer dnes už som mal nový balík. |
sun26
včera |
|
@sun26Mne kód poslali len na prihlásenie. Po prihlásení ak chceš aby sa Ti služba objavila treba zadať nejaký kód adresáta. Teraz som volal na infolinku, že ten kód bude na prvej faktúre od Telekomu a vtedy sa mi len objavia moje služby.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
včera |
|
@peterskJa tam vidím aj balík aj adresu ešte pôvodne údaje od Digi SK. |
sun26
včera |
|
@sun26Prihlásil si sa 1.x telefńnym číslom a kódom z sms. Potom si pripojil služby? Zadal si RČ a aké číslo adresáta? Lebo bez toho nepustí ďalej.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
včera |
|
@peterskJa som nedával nič akurát len som si registroval učet v Telekome všetky údaje boli pôvodne aj moje tel číslo aj služby z Digi SK boli prevedené automaticky nemáš tam nic ?Pri moje služby - Televízia? Mal by ti tam svietiť Magio TV SAT. |
sun26
včera |
|
@peterskPočkaj do zajtra možno to prevedú sami nakoniec ako to spravili mne. |
sun26
včera |
|
@peterskJa a aj svokrovci mame Telekom pausal, cize o to jednoduchsie. Moj Telekom uz maju aktivny niekolko rokov.. Preto som to hned videl (kedze ich mam delegovanych pod sebou,aby ked mi volaju, ze im daco nejde som vedel pomoct/poradit jednoduchsie)@black13, vdaka za ptopomenutie stym Magiom Start, mam ho este k pausalu a je to tak ako si pisal,ze ide len v mobile/tablete.. (to MagioTV si zapnem asi raz za 4-5 mesiacov ked si spomeniem,ze sak to este ho mam) |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 229 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|