Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.11.2007, 11:20.03

GITAL - cenzura komentaru lidi...

Jestli jste psali sve pripominky na strankach gital do komentaru k clankum, tak dneska doslo kompletne ke smazani. Zustali komentare jen k dnesni tiskove zprave ohledne ceskoslovenske gitalky.

Asi neusnesli to, jak lidi reaguji nad nabidkou Spektra za 1500 Kc.....
uživatel
rejča
14.11.2007, 11:28.23

GITAL - cenzura komentaru lidi...

Možná si myslí,že jim to Spektrum zaplatí Slováci,ale to pochybuji,no a s tou cenzurou u mě úplně klesli( a pak,že to tady nikdo nečte)!
uživatel
neces
14.11.2007, 11:29.32

RE: GITAL - cenzura komentaru lidi...

To se ani nedivím, že někdo smazal názory těch pologramotů ;P
uživatel
technikTKR
14.11.2007, 11:56.58

pro technika

Četl jsem někde na diskusi tvoje příspěvky k případu scart vs. tuner na tv. tam by se mělo taky mazat.
uživatel
Mjr
14.11.2007, 12:41.11

technikTKR by se měl dle mého názoru smazat celý :)
uživatel
rejča
14.11.2007, 12:48.35

Spíš smazat tebe, podbízivý dealere pochybné Cigi služby :)))
uživatel
technikTKR
14.11.2007, 12:56.42

Nemám Digi ale nechápu v čem je pochybná?Ma nedostatky technického rázu,ale to se stáva.Cena a nabidka je Luxusní.
uživatel
radakrtek
14.11.2007, 12:58.05

a co sa cudujete ....

odjakziva plati : koho chleba ješ toho piesen spievaj.
Staci sa kuknut len na gital stranku a dat si vyhladat nejakeho dealera kariet a vyskoci vam toto:

https://www.parabola.cz/katalog-gital.php
uživatel
Vlado Fogo
14.11.2007, 13:05.52

Jasně

R^ :)
uživatel
rejča
14.11.2007, 14:58.41

to rejca

To Rejca: Prepac chlape ale nebudem sa zastavat ani teba ani technika TKR len mam pocit ze tvoje prispevky a komentare su tak amaterske a neodborne ze ta pri odbornej SAT tematike previsuje aj decko!!! Mam pocit ze si sa tu vcera vyplakaval o tom aky je Gital hlupy, nenormalny.....ked dal cenu za Spectrum aku dal a dnes ich na inom mieste chvalis ako im treba zatlieskat za STV1,2!!!! Skutocne si uvedom ze je to len slobodna volba ci si zaplati za Spectrum 200 Kc mesacne alebo za cely balik Cigi 260 Kc alebo si vezme UPC alebo O2 ci ineho poskytovatele!! Skor by som bol rad ak by tvoje prispevky smerovali viac do odbornej tematiky a nie len hadki o nicom ktore tu mas ty a dalsi ludia!!! Stacilo mi ako si vcera diskutoval o cenzure s redakciou atd.. Skutocne toto je gforum o SAT tematike a ak o tom nic nevies tak nepis a len citaj a uc sa alebo si najdi ine diskusne forum a nezasie...raj nam to tu prosim!!!! Ak si niekde viedol odbornu diskusiu o Sat tematike posli mi na to link!! pa pa
uživatel
satfanusik
14.11.2007, 15:16.54

satfanusik: jo díky za názor, neberu ti ho, ale víc ho komentovat nebudu ;) Jinak když se haní, tak se při dobré ceně musí i pochválit ...
uživatel
rejča
14.11.2007, 15:48.54

to rejca

Budem rad ak ma pochopis a nebudes zaplnat stranky a vytvarat nove nezmyselne temata hromadou nezmyslov a blabolov ktore tu ty a ludia tebe podobni produkuju a tak ak chce clovek najst nieco napr. zo vcera tak musi preklikat cca 6 stran nezmyslov ktore ste tu vyprodukovali ty a tebe podobni ludia technik TKR atd za jeden den!! Uvedom si ze toto je odborne foru a ak nemas co ODBORNE napisat nepis prosim nic a len citaj alebo prispievaj na ine fora!!! Vdaka za pochopenie!! Ak to nebudes respektovat budem telefonicky kontaktovat redaciu a ziadat o BAN pre teba a ludi co nerespektuju pravidla!! Prajem pekny den
uživatel
satfanusik
14.11.2007, 15:52.44

satfanusik: nejak ti nerozumim, najdi mi, cim nerespektuju pravidla? ze sem pisu obcas nejakou zajimavost ze satelitniho vysilani????

kontaktuj si telefonicky koho chces, jestli to uznas za vhodne, nikdy jsem nikde ban nedostal a myslim ,ze se chovam velmi korektne. To ze nekdo nemuze neco rozdejchat neni muj problem - do propletencu lidi a firem nevidim.

Cituji pravidla:
témata netýkající se satelitního, kabelového či terestrického příjmu

moje prispevky se netykaji satelitniho prijmu?
uživatel
rejča
14.11.2007, 15:53.58

Myslim, ze tvoje prispevky co jsi sem pripsal se skutecne satelitniho prijmu netykaji...
uživatel
rejča
14.11.2007, 16:06.43

Myslím, že tohle je úplně zbytečná diskuze, jestli není vhodné aby se tady taková vlákna objevovala (vč. toho minulého o komentovaní ceny Spektra), tak to má redakce vymezit v pravidlech...

Někoho prostě zajímají ceny, služby atd. kolem satelitní televize. Ne každý je orientovaný na Hardware a Softwarové klíče.
uživatel
rejča
14.11.2007, 16:14.44

rejca

Ak sa nemylim tak prispievatel REJCA zalozil tuto diskusiu s nazvom : GITAL - cenzura komentaru lidi... mam pocit ze si sam protirecis!!!! Este raz ta slusne ziadam aby si neprispieval do fora kde nemas co odborne ponuknut a obohatit citatelov tohto fora.......ak za obohatenie nepokladas tie blaboli ako CENZURAbla bla bla.... Mam rad ludi ktori si priznaju chybu a napisu nieco v zmysle ako: Je fakt ze nic rozumneho a odborneho o SAT tematike neovladam a prehodnotim ci je dobre tak casto a neodborne prispievat do tohto fora ........ Od teba zial citam len to ako nic zle nerobis atd.. Este raz budem rad ak mi posles link s prispevkom dotykajuci sa odbornej a technickej SAT problematiky!!!
Pisem ti to len preto ze je tu spusta ludi ktori maju urcitu obsesiu ( nutkanie ) prispievat aj ked o tom nic nevedia alebo nemaju k teme co povedat a zakladaju tu nezmyselne topic ako ty!!! NIEKEDY JE VIAC MALO skus si to zapamatat!! Prajem pekny vecer
uživatel
satfanusik
14.11.2007, 16:24.22

satfanusik:
Jestli je toto forum orientovane jen na HW a SW problematiku prijmu, nikoliv nabidky poskytovatelu a ruzne novinky, zajimavosti atd..., tak to ma byt v pravidlech...

Jinak rozumim tomu, ze cim vic lidi ma satelity doma, tim vic kecalu jako ja se tu objevi a tim mene tu jsou vytani..

Chapu tvuj pohled.
uživatel
rejča
14.11.2007, 16:26.44

vitani, omlouvam se za hroznou hrubku
.... ;)
uživatel
rejča
14.11.2007, 17:05.06

@satfanusik: No musim s tebou uplne souhlasit, lepe bych to nemohl vyjadrit!! Normalniho cloveka staci slusne upozornit. Bohuzel s nekterymi ctenari je problem a jakmile jsou upozorneni, tak hovori o vyhrozovani, cenzure a o dalsich nesmyslech.

Jo jinak nikam volat nemusis, neboj ma trpelivost neni neomezena a krabice s exotickym ovocem je uz pripravena.

Pak je tady "special parta", ktera vyhodnocuje, jestli neni nekde neco napsano spatne dle ceskeho pravopisu. Nemaji nic co rict k tematu, tak aspon poukazi na chybny pravopis.
uživatel
007
15.11.2007, 13:03.17

HaryFotr

To 007:
ty lekce jazyka českého od "special party" jsou tu bohužel často tím nejhodnotnějším obsahem, co se tu objevuje.
Možná by neškodilo občas místo lovení kódů pro EMU a XXX otevřít slabikář a začít EMA má má mámu. Máma má danu. Táta se má.
uživatel
HaryFotr