| 14.11.2007, 12:12.42 | |
problém se Zeta CAM...Mám doma modul pro příjem bývalého balíku FULL X TV, teď na něm běží Sex View XXX, někdo mi tu kdysi poradil, že je ro klasický Zeta CAM. a protože mi tento modul nechce číst originální karty, tak jsem se rozhodl že ho pomocí CAS3 přeprogramuju. Stáhl jsem si soubor Joker v1.17, který by měl být určený pro Zety. Jenže programátor mi ho tam nechce nějak nahrát (píše to "chyba během programování, prosím restartujte", což jsem zkusil ale marně)může mi někdo poradit, co s tím dělat, případně v čem je chyba? já si ani nejsem jistý zda je to skutečně modul Zeta, protože to na něm není nikde napsaný, je tam jen napis Full XTV a frekvence.V menu CAS3 jsem zkusil spustit všechny typy modulu v sekci XCAM Cam´s (Joker, zeta red, zeta blue, zeta yellow, super joker) opět ale marně. Ani podle etikety na modulu nic v CAS neodpovídá...Díky moc za rady a sorry za ten román:-) |
![]() Dan_zx12r |
| 14.11.2007, 13:07.06 | |
RE: problém se Zeta CAM...ja som tieto moduly plnil s CARD Fun 5 |
![]() gama07 |
| 14.11.2007, 13:27.07 | |
RE: problém se Zeta CAM...já žádnou kartu nevlastním, takže bych uvítal kdyby to šlo nějak přes CAS |
![]() Dan_zx12r |
| 14.11.2007, 13:52.25 | |
RE: problém se Zeta CAM...Musíš napřed vymazat původní a pak nahrávat nový.Udělal si to ? |
![]() Marci |
| 14.11.2007, 18:51.30 | |
RE: problém se Zeta CAM...Myslím, že pouze zasouváš modul do CAS3 a tak to nikdy nepřeprogramuješ. Musíš modul jednak zasunout do CAS3 a zároveň do otvoru pro kartu vložit ten tištěný spoj s konektory v místech, kde má karta čip. Tento tištěný spoj se spojen s CAS3 šedým plochým kabelem. |
![]() Luboš |