Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.11.2007, 19:38.33

Rozloučení

Vidím, že se na tohle fórum nehodím. Takže takové malé rozloučení...

Takže se tu mějte pěkně, uživatelé i admini mi vyhrožují banem za moje témata i příspěvky - tohle fórum nemá rádo kritiku, postřehy, radosti a běžné starosti, očekávání a zklamání. Ale jen konstruktivní a fundované rady.

Hold nejsem dost dobrý, abych tu mohl zůstat - neměl bych o čem psát. Omlouvám se za své neodborné příspěvky.

Jestli jsem někoho urazil, tak se omlouvám.

Sbohem přátelé digitálního vysílání....

P.S. Díky za cenné rady do začátku!
uživatel
rejča
14.11.2007, 19:40.21

konecne

:))) :))) :)))
uživatel
matus
14.11.2007, 19:49.37

RE: Rozloučení

Nikam nechoď.
uživatel
Louskacek
14.11.2007, 20:23.56

to je věc každého a účast je dobrovolná
uživatel
pierrepetr
14.11.2007, 20:56.48

Je to velká škoda!! Podívejte se kdo tady zůstal!! Kde je mirasat,zozbas, enik, antonín a další. Asi rezignovali nebo hledají jiné forum, kde by mohli uplatnit a dát ostatním uživatelům svoje vědomosti a znalosti v oblasti satelitního příjmu.
uživatel
Rudolf
14.11.2007, 21:04.34

Teď mi teprve došlo, že jsem dlouho nečetl nic od Antonína. :-( Přitom kolikrát tak trpělivě poradil... :-( Nechci, abychom se tu uráželi jako někde na idnes, ale zase aby sem chodil deset lidí, co spolu chodily na matzyz je asi taky o ničem. Pokud někdo nebude vulgární, nebo nebude řešit něco, co sem opravdu nepatří (svatba Paroubka, nové silikony Pamely apod.), tak bych ho tu nechal. Maximálně vyhodit ty, kteří OPAKOVANĚ k různým tématům připíší jen něco ve smyslu "Ty jsi deb*l, jak se na něco takového vůbec můžeš ptát!?". Ono by vůbec prospělo, kdyby si návštěvníci fóra své nízké sebevědomí a nadvládu manželky :-) neléčili tím, že budou arogantně komentovat témata, ke ketrým nemají co říct a šli o dům dál.
uživatel
eduard
14.11.2007, 21:05.31

matfyz
uživatel
eduard
14.11.2007, 21:39.04

eduard

R^ přesně vystižené.
uživatel
lachtan
14.11.2007, 21:43.12

RE:

Už se začínají projevovat důsledky admina007. Když má někdo kritiku dostane ban, když není vlákno podle jeho představ, uzamče se. Abyste tu brzy nediskutovali jen s Fogem na jeho téma o AZ boxech.M.j. ten tu může psát cokoliv a urážet kohokoliv.
uživatel
sat1
14.11.2007, 22:16.32

A co teprve Jaivan!

Co enik, antonín a spol............ co teprve Jaivan?! Po tom je teprve smutno, jeho fundované a vtipné odpovědi, kdepak jsou? Teď prudí na úplně jiném fóru. Trochu mu konkuruje jen technik TKR v rubrice komentáře. To je skoro stejnej pleskot jako je Jaivan. To si vždycky počtu a snažím se pochopit smysl těch řádků. Málokdy se zadaří :)
uživatel
lynxx
14.11.2007, 22:54.43

nedivte se kdyz sem snekim mluvil naposledy o tomto foru kazdej rikal ze to tu upada a zacali sem chodi lidi ktere se ptaji na blbosti nebo vubec nesouvisejci se dotazu satelitu a tak se premistili nebo jenom ctou ale uz neodpovidaji ja delal to same a malo kdy neco odpovim i kdyz to vim.hlavne blbe keci okolo par clanku nebo odpovedi v tom je problem a uz sem to sem psal nekolikrat
uživatel
astra1d
15.11.2007, 09:54.24

@sat1: Mohu te ujistit, ze pokud je kritika opravnena, tak nikomu zadny ban nehrozi. Jina vec je skutecnost, ze vetsinou jsou to jen blaboly o cenzure apod. Na tema VF jsem se vyjadril nekolikrat, zadna pravidla neporusuje.

Ban ale hrozi expertum, kteri sem davaji vlakna na ty sama temata, dale temata nesouviseji se sat. prijmem (napr. typu ruzneho vyplakavani, rozlucovani atd.), no a pak tem, kteri se neumeji slusne chovat.
uživatel
007
17.11.2007, 10:39.00

to astra1d

Každý někdy začínal. A už před časem jsem tu psal tip - aby každý do nadpisu napsal čeho se příspěvek týká. Takže ne "Potřebuji nutně pomoct!", ale "Jak dostanu z paraboly sníh?" no a pak stačí témata jen prolítnout a vím, co mne zajímá, případně co mi stojí za ten čas a námahu, abych poradil. A jinak to je logické - vem si třeba net. Když před mnoha :-) lety začínal, taky to bylo o něčem jiném (myslím kvalitu diskuzí, ochotu pomoci apod.) než dnes. Takže pokud byl digi příjem před pár lety exotika a teď se sety prodávají jako housky na krámě za 3999,- včetně karty, musí logicky zlidovět i diskuzní fórum. A těch témat, které nesouvisejí se sat. příjmem (jak píše v následujícím příspěvku 007) zase tolik není. To, že sem jednou za měsíc napíše někdo, kdo má problém s notebookem ... no a co? Logicky předpokládá, že tady jsou lidi, kteří vědí, co to notebook je a asi ho umí i zapnout :-), "zná je", tak proč se nezeptat...
uživatel
eduard
17.11.2007, 21:16.47

Není důvod měnit fórum

Zdravím pánové. Taky si myslím, že to tady není žádná Sally na vyplakávání, ale způsob, jak dostat dobrou radu nebo sám poradit. Už jsem ale v minulosti řešil i tzv. "žvanily", kteří neuměli poradit, ale rádi přišli s troškou svýho oleje do ohně. A to není pěkné, číst jejich nesmyslný poznámky. Momentálně si jako obyč konzument sat příjmu potřebuji vyřešit problém s novou parabolou a konvertorem a tak jsem moc rád, že mohu nějakou radu dostat. Všichni, kdo dokáží bez urážek po stodesáté zodpovídat stejnou otázku by si zasloužili medaili a poděkování nás všech. Díky!! ;)
uživatel
fmsurfer