| 15.11.2007, 07:43.14 | |
Homecast 200 CRVedel by mi niekto poradit?Mam Homecast 200CR, prestal sa tocit motor a ide ovladat iba manualne nie cez satelit. Kde moze byt zrada, netusim? V nastaveniach paraboly nie je nic zmenene (USALS), no ked prejdem na druhu druzicu netoci sa...! Teraz mam Astru no ked prepnem medzi programami vypisuje =Vyhladavanie signalu=. |
![]() syco |
| 15.11.2007, 07:55.10 | |
Vyskúšaj......reset motora priamo na motore,alebo v menu motora ,limity vynulovať,resetovať celý prijímač vytiahnutím zo siete,pozri či nie sú zmenené parametre USALS..nakoniec môže byť aj v samotnom motore problém - elektronika.Skúsiť s inýn prijímačom..ešte skus otočiť motor na nulu(stred. polohu motora) |
![]() sivko44 |
| 15.11.2007, 08:11.48 | |
DakujemDakujem, za radu no reset motora som uz vyskusal, limity tiez, nulovy bod tiez. Este mi zostava asi vypnutie zo siete, alebo posledna moznost vyhodit ho! Motor svieti v pohotovostnom rezime, ked ho resetnem reaguje tak ako ma... blika na oranzovo. Nechapem to! |
![]() syco |
| 15.11.2007, 08:19.11 | |
RE: Homecast 200 CRZkusit s jiným přijímačem,který podporuje tuto funkci.Možná je i zrada v koaxiálu,F konektory atd. |
![]() hobza |