Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.12.2007, 19:45.54

Redakce, co vy na to?

Založit sekci s názvem DigiTV, tam by bylo napsáno: jak a kde naladit, pokud by tam vzniklo během pár minut více vláken se stejným obsahem, rozdal bych sortiment obchodu Ovoce Zelenina s blokací IP!
Zde by byl klid a o 95% méně příspěvků.
To přece už není normální, On neví, kam to napsat, jak se dostat do tabulky, jaké key, kde hledat, jak hledat, založí 5 vláken a šesté založí jen proto, aby všem oznámil že to dokázal. Jinak věřím, že vás to taky už nebaví a ta automatická oprava c na d v názvu providera to zase nebaví mě, protože je zde tolik hádek jako v digánské putyce.
píšu už podruhé, neboť původní návrh zmizel zasypán pod faké klíčema
uživatel
poky1
18.12.2007, 19:50.33

RE: Redakce, co vy na to?

Súhlasím plne s poky1...Keď chce normálny človek niečo nájsť, tak sa musí preklikávať....pripadá mi to ako prehrabávanie sa v smetiach...
uživatel
0128
18.12.2007, 19:51.25

R^ R^ R^ :laughing: :laughing: :bomb: :bomb: :fuming:
bozi pravda
uživatel
kos
18.12.2007, 19:52.52

JO,JO, a já se divím,že se mi mění"C"v"D".
uživatel
spyko
18.12.2007, 19:55.23

blokace IP je k nicemu pac ti bloknes vsechny ktery sou za jednou IP s NATem . ver ze takovejch lidi je tu vice nez dost
uživatel
bublajs
18.12.2007, 19:57.06

tak tak wi-fi a mám po ptákách kvůli někomu tak to nééé :bigeyes:
uživatel
Karlos1
18.12.2007, 20:12.24

nejseš jedinej,kdo to navrhuje..Já už včera i mailem do redakce..konfigurace je sice dobrá věc,ale je konzervativní a málo pružná..Pak to dopadá,jako dnes..No,řekněte hoši - nemám pravdu? R^
uživatel
djaligator
18.12.2007, 20:13.21

Už to probrali a vymazali.
uživatel
Jira
18.12.2007, 20:15.38

Chvili tady clovek neni a nekteri zaneradi forum neuveritelnym zpusobem. Sekci Digi TV neberu, tady rozhodne nepodporujeme nelegalni prijem. Naopak melo by se uplne zakazat vkladani klicu na nase domaci platformy, tak jako je to treba na rumunskem RDI foru.

Jinak jsem forum trochu procistil, aby jste me mohli zase nadavat do cenzoru. :laughing:
uživatel
007
18.12.2007, 20:21.27

@djaligator

Ono to není jen o struktuře fóra, ale také o čtenářích, kteří zbytečně zakládají nová diskusní vlákna o tomtéž, co je již na webu.
uživatel
redakce
18.12.2007, 20:28.38

Som tu sice novy ale suhlasim, na inych forach dvojaky admini okamzite zlucia. A chcem este odkazat tym co sem davaju fake keys ze su uboziaci... A moralistom typu "ZAPLAT 260..." ze ked Digi sk ponukne cesky balicek(tak jako ponukaju HU?!?) budem medzi prvymi kto si prijem zlegalizuje. Ja nepotrebujem HBO atd... , ale chcem Primu a Novu(dufam ze to niekto z Digi cita...
uživatel
satoshi
18.12.2007, 20:32.40

pro redakci...

OK, pokud se rozhodnete, že jakékoliv zveřejnění klíče na tomto fóru je zakázané, bude to pro nás zákon... ale pro Vás to znamená kontrolu každého příspěvku... to chce nějakou automatickou kontrolu....
uživatel
kacenkin
18.12.2007, 20:35.04

Obist zakon sa da vzdy, napriklad odkazom na www...
uživatel
satoshi
18.12.2007, 20:52.02

Ale toto nie je admin. Tu si moze robit kto co chce. Fogo je uplne nedotknutelny a kopa zavislakov tiez. taky admin tu ani nemusi byt, co sa boji zmazat opakujuce sa vlakna. a teraz mi mozes dat ban pepo.
uživatel
matus
18.12.2007, 20:53.54

ano Fogo je pošuk...

ale podle mě admin nikomu nenadržuje....spíš nestíhá...
uživatel
kacenkin
18.12.2007, 20:55.42

kacenkin

Ja netvrdim ,ze niekomu nadrzuje. ja len tvrdim ,ze admin ktory sa boji zmazat vlakno ,lebo ho budu kritizovat je zbytocny.
uživatel
matus
18.12.2007, 20:57.38

jo tak to myslíš matusi

jsem tu furt, ale nezdá se mi, že by se bál mazat...
Já si myslím že nestíhají...
uživatel
kacenkin
18.12.2007, 21:02.59

scanovani prispevku podle klicovejch slov jako Digi key, Digi ok a tak podobne by mohlo nyst ovoce (nemyslim banany) pri automackem mazani toho co tu vsichni nechcem. muzou to bejt dohady ale zkusit to muzete uvidite jesli to bude k necemu. to ze tedka bananujete kdekoho kdo uz s vasim postojem nesouhlasi zpusobem lehky anarchie mi neprijde jako spravna cesta , ale je to jen puhled . hlavne mnoho zdaru :) a vesely svatky :)
uživatel
bublajs
18.12.2007, 21:04.52

@matus: Dnesni mazani je ti malo ? Krizizovat dovede kazdy, ale proc si nereagoval, kdyz tady x lidi vyskakovalo, ze jsem cenzor a ze je tady cenzura. Kde si byl v tu dobu zalezlej? Rozhodne se nebojim smazat kraviny a rozdavat banany. Muzu te ujistit, ze tu poradek bude!
uživatel
007
18.12.2007, 22:14.49

@matus

nesouhlasím s tebou, že se admin bojí smazat vlákno. Dát ban se už určitě nerozpakuje. A jestli hrozí, že tu pořádek udělá, tak mu věř, má pro tvrdý jednání předpoklady. Ale hlavně, nepíšeš, kdo je ten tvůj "závislák", více nebo méně jsme tady na tom všem závislí všichni, a o čem zajímavým bys psal, kdyby jsi měl tu volnost. A admina je nutný se zastat, za poslední dva dny aby se zbláznil. A schytá to ze všech stran. A vůbec, doufal jsem, že někteří zakázaní dostanou vánoční amnestii - už tu byl ten návrh. Ne k jejich vůli, ale mně by se líbilo, kdyby se tu zase objevili. No a ty tady voláš po přísnosti větší, ačkoliv na tu dosavadní jsem si ještě nezvykl a nezvyknu. Odpusť matusi, že jsem si tě vybral za oponenta. Jsem jenom překvapenej spoustou zloby, závisti a škodolibosti a vůbec vášní, který by na tak technickým a exaktním fóru jeden nepředpokládal. Je pravda, že je tu taky spousta dobrý vůle a snahy. A proto přeju adminovi a celý redakci potřebnou moudrost, vám všem hezký Vánoce a bezva příští rok. Určitě bude dobrej.
uživatel
knawi
18.12.2007, 22:22.59

RE:007

Plny suhlas iba...dnes asi o 17.45 som tu hodil keys na Digi,lebo sa tu uz nedalo orientovat vo vlaknach typu Digi KO,atd.,o ich urovni nehovoriac.Som presvedceny,ze som tym pomohol zrusit par zbytocnych vlakien typu D.KO a na chvilu vas mozno zastupil...Po mne asi behom hodiny -dvoch nabehli 4 vlakna kopirujuc uz mnou uverejnene kody,mna ste zmazali,pricom kopir-autor stopko tu ziari doteraz.Ak teda rozhodnete o zakaze publikovania EMU,bez vyhrad to prijmem len,prosim,rovnocenne mazte vlakna,ktore forum ozaj "zaneraduju"(kopir,urazky,nacionalizmy,EMU,1000xDigi KO,atd).Dodavam,ze som na fore nikoho neponizoval,nebol vulgarny a nerozlisujem medzi cechmi a slovakmi.Je mi luto za casmi,kedy sme sa tu ucili od Zorbasa a spol.PS.:Za Digi TV pravidelne mesacne platim 290 Sk...Prajem vsetko dobre.
uživatel
laco747
19.12.2007, 09:14.48

Vlado Fogo není můj kamarád, ani ho neznám a na mnoho věcí mám jiný názor. Nicméně pošuk není a aspoň něco odborně ví o satelitní technice, narozdíl od různých kačenkinů, patů a kubů, kteří jakteživo nenapsali nic přínosného, a většinou, nebo občas píšou vyloženě odborné nesmysly. Vyštípali jste Jaivana, který byl znalejší než velká většina z vás. Totéž platí pro Vlada Foga. Akorát, že ten se sbalí sám.
uživatel
Antonín