Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.12.2007, 09:07.56

AZBOX - JAK RUČNĚ ZADAT KÓDY

Jsem tu nový, satelit mám 10 dní a hned v pondělí Digi změnilo kody. I když jsem dokázal sehnat z několika míst nové, nefunguje mě to - já prostě neznám postup, jak je tam ručně zadat. Klidně bych si i koupil kartu, ale u nás v Pcích nejsou.A to prý přes víkend bude dvojí změna kódů. Je tady někdo, kdo nebude urážet a napíše mě celý postup zadání kódů do AZBOXU? Klidně i na e-mail peen@seznam.cz. Díky všem
uživatel
jaja
20.12.2007, 09:15.10

Kľúče Az

Nahraj kľuče Do Nagravision. Najdi Digi. Musíš zada´t kľuče 00 alebo 01. Teraz sú asi 00. Keď ich tam daš tak nakoniec stláč červené tlačítko. Ide to na 100%.
uživatel
Kysučan
20.12.2007, 09:41.04

Postup zadání

Sorry, nejde mě to. Dám Instalace/Údaje přístupové karty/CARD DATA a co dál? Je tam BOX KEY nebo RSA KEY - tady je místo na 8 kódů 00 - 07. Když zadám kódy do prvních dvou pozic a zmačknu červené tlačítko, tak to nejde. A co USER NAME SERIAL NUMBER, tam nic nemám zadávat? Děkuji za pomoc
uživatel
jaja
20.12.2007, 09:45.15

RE: AZBOX - JAK RUČNĚ ZADAT KÓDY

to ses uplne vedle !!! tam se to nezadava ! presny a podrobny postup najdes na cz strankach azboxu na azbox. nazory .cz (bez mezer) tam to mas komplet popsany !!
uživatel
orbitfan
20.12.2007, 09:49.37

No myslím, že zadávání kódů je bezpředmětné, protože je nový firmware opět AU.
uživatel
radimovo
20.12.2007, 09:59.48

kľuče Az

Kdand#255;ž si na nejakém kanálu, tak daj Menu a potom stláč modré tlačítko. Dostaneš sa do menu kľučov. Bude tam Nagravision. Najeď na ne.Potom daj na dalkači pravou šipku a dostaneš sa na kľuče. Jeď potom šipkov dolu. dole sa ti ukazuja Digital +, cabo, premiere a pod. Dostaň se až na Digi tv. Riadok začína 00. Stláč OK a objavý sa Ti tabuľka. Zadaj prvých 16 kľučov do riadku .Po zadaní stláč Save. Doriadku 01 zadaj druhých 16 Kľučov a stláč save. Musíš mať tie svoje kľuče V tých dvoch riadkoch. Nakoniec stláč červené tlačítko. Ak máš dobré kľuče musí to ísť. Dúfam že je to vyčerpavajˇuci návod.
uživatel
Kysučan
20.12.2007, 10:00.35

to jaja - zkus zmáčknout menu a potom modré tlačítko - to je to co hledáš. :))) :))) :)))
uživatel
peetr1
20.12.2007, 10:05.05

Kysučan to popsal přesně. :)))
uživatel
peetr1