Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.12.2007, 10:44.05

Hyundai 7160NA 2 tunery (Digi TV)

Měl bych pár poznatků, které mě na tomto přístroji vadí, třeba mě nefunguje jak má a nebo jsem na to ještě nepřišel, pokud by jste měl někdo na to nějaké řešení , tak mě prosím poraďte.

1.Infračidlo u druhé televize svítí pořád zeleně, takže není možné identifikovat, zda je druhý tuner zapnutý nebo vypnutý. Nesvíti to náhodou někomu červeně při vypnutí?

2.Hlasitost je nastavena pro každý program zvlášť, takže je podle mě lepší si vyladit na každém programu hlasitost, uložit a pak zvuk ovladát ovladačem od televize, což je dost nepohodlné.

3.Postrádám absenci ovládaní druhého tuneru, přímo na přístroji, pokud bych si chtěl nastavit nahrávaní z druhého tuneru přes scart na video nebo rekordér, musím toto nastavit u druhé televize kde mam vytažené extérní infračidlo.

4.EPG mě nefunguje na žádném programu. Funguje na kódovaných třeba jako je Markíza, která mě taky mrzí že není přístupná nevíte někdo jak to je ze slovenskými programamy?
uživatel
Alficek
20.12.2007, 11:06.22

RE: Hyundai 7160NA 2 tunery (Digi TV)

To víš, nemůžeš čekat od toho tureckýho šrotu zázraky. Slovenské programy neoficiálně OK. Jedině upravit orig. kartu nebo svůj Emu přijímač.
uživatel
drobeček
20.12.2007, 12:34.08

RE: Hyundai 7160NA 2 tunery (Digi TV)

1. svítí zeleně pořád, jen při vypnutí se trochu stmaví a pak ale opět svítí
2. s tou hlasitostí je tak, nepohodlné je to pouze poprvé, pak ti to tam už zůstane, navíc je možné nastavovat hlasitost př sledování jiného programu na těch ostatních
3. pokud by jsi mě rozbočovač, mohl by jsi signál od 2 tuneru vést do TV přes RF, ale musel by jsi mít ti IR před sebou, nebo někde v dosahu
4. EPG jede na HBO, bohužel jen na další program nikoly týden dopředu i na další kanálech. Teď se to testuje.
Jinak slováci zatím nejsou a na lince jsou velmi opatrní s informacemi.
uživatel
alda10
20.12.2007, 12:42.52

ano - ne

ano - má dvě - sledování 2 TV a nastaveví hlasitosti na jednotlivé kanály NE - těch je tolik,že se nevejdou na stránku , nebudu ani psát, je to velice nepovedený přijimač , jako hrozný soft ...14 do Humaxu II
uživatel
amc