Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.12.2007, 14:48.47

GI 7800 CRCI Premium update

Zdravím. Dostal se mi náhodou do ruky tento přístroj. Měl jsem za úkol zjistit, jestli s ním jde něco provést. Tak jsem brouzdal, četl, a stahoval. Udělal jsem update firmware (STBUpgrade v.195) to proběhlo OK. Pak jsem si stáhl setting z Crosatu a chtěl jej otevřít v STBDBManeger a ... načetlo to jen družice, ale kanály ani ťuk. Žádná data, žádná možnost editace. Když jsem dal upload z STB do PC, tak to samé. Zkoušel jsem několik verzí tohoto prográmku (0x17, 23,26) a vždy se stejným výsledkem. Tak jsem si řekl, že tam aspoň naláduji kódy přes GIKeyMaster, ale zjistil jsem, že možnost Download to STB tam není. Pak jsem skusil GI Key Manager, to mi zase zahlásilo, že mám špatnou délku souboru... můžete mě please poradit jak na ten setting a kódy? Stačí odkaz. Díky moc
uživatel
Quaq
20.12.2007, 21:52.42

Re: GI 7800 CRCI Premium update

Tyhle věci (samo, že kromě updatu FW :laughing: ) dělám ručně přímo v přijímači a nemám pak žádné potíže. Vypadá to na nějakou nekompatibilitu settingu a STBDBManageru. Takový setting bych do přijímače necpal ;P Zkus ten settingu smáznout a popř. znovu nahrát FW. Jo a poslední dvě verze FW prý za moc nestojí :scared:
uživatel
infoman