Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.12.2007, 08:51.03

(nepořádek) v gitalu?

Včera jsem v dobré víře chtěl známému na stránkách gitalu chtěl doplatit na kartu STV+NCinemu a po vložení čísla jeho karty(kterou jsem mu osobně kupoval) mi ukázalo, že má tarif základ s Novou pouze na tři roky(přechod na standard cz neomezeně by tedy stál 400), přitom jsem si jistý, že když jsem mu ji kupoval, tak na ni bylo napsáno, že je s tarifem základ s Novou neomezeně(přechod by stál 200). Ale i přesto jsem to zželil a doplatil mu to kupóny za 400, ať to má komplet. Volám mu ať to nechá na těch slovákách zapnuté, že by měl přijít zápis. No a nestalo se nic. Má 6318CW s origo cryptem, takže s jeho strany určitě žádný problém, na obrazovce hlásí kontaktujte centrum pro zákazníky(kde je mimochodem prac. doba jen v prac. dny 7-19...
Nechci se tady vybrečet, ale doteď jsem gital pro jejich jednodušší a rychlejší registraci a aktivaci programů upřednostňoval před T-T, ale tímto si to u mě pořádně posr...chápu, že je před vánoci, ale dělá to automat, takže asi nešel na kafe..
Stalo se to taky někomu, ať mám jistotu, že je problém u nich? Děkuji a zdravím
uživatel
Tomik535
23.12.2007, 09:13.11

RE: (nepořádek) v gitalu?

Normalni stav :) zapisi chodej i s 48 hdodinovym spozdenim. IMHO u TaT jsme cekal pres vikend nez prisly zapisy na NC a STV (placeno v KB na prepazce = nejrychlejsi způsob). Nevzrusuj se.
uživatel
linuxik
23.12.2007, 10:03.14

Jestli byla karta kupována někdy v říjnu,tak je to na tři roky.Je to i můj problém - takto mě odpověděli na dotaz.
uživatel
hobza
23.12.2007, 10:19.23

Správný postup byl zavolat známému ať nechá kartu na některém programu CsLink a pak zaplatit.Během pár minut po zaplacení jde několik zápisů na číslo karty za sebou a pak už nastupuje 24h smyčka na číslo karty ;)
uživatel
RAFI007
23.12.2007, 10:34.35

jjo

zaplatil jsem csfilm na měsíc a už druhý den nic....ale u mne je to možné neb tam mám csfilm vánoce6+1 "čeká na uhrazení" tak se to asi pere...a nezbývá zavolat 848...neb to nelze!!!smazat....:-(((
uživatel
cb21
23.12.2007, 11:07.13

Mám kartu Gital, která měla platnost do 27.12.07. V TIPSPORTU jsem zaplatil 1200Kč / Základ + STV /, dnes jsem naťukal kódy podle návodu na aktivaci Internetem a vše proběhlo bez jakéhokoliv zádrhelu. / kartu jsem zasunul do Humaxe 5500 a naladil jsem NOVU /. Tak nevím proč má někdo problémy.
uživatel
Bob 2
23.12.2007, 11:24.12

doplácel jsem slováky v pátek a doteď mě nefungují.psal jsem na gital a u nich prý vše o.k.
satelit mám pořád zapnutý i v noci a nic,takže paráda
uživatel
frank
23.12.2007, 11:37.55

gital

no maju tam v tom bordel..........raz to ide uplne v pohode vstko,inokedy zas chaos.......asi si zobrali moc velke susto
uživatel
lubo540
23.12.2007, 11:46.59

Tomik 535

Na slováky ti zápis nepřijde . Musíš to dát na CT 1 nejlépe přes noc. Nebo kontaktuj prodejce, ten má většinou přímý kontakt na gital a pošle ti do karty reflesch.
uživatel
Rudolf
23.12.2007, 13:35.07

Ja mám tarif základ neomezene a stejne tam nik nedostane kolonku na doplatok STV1,STV2 a NC neomez.Je takých sérii gitaliek viac,kde to nejde navoliť?Nemá niekdo v tejto veci viac informácii?
uživatel
letas
23.12.2007, 13:53.59

re :

Žasnu,dělám Gital každý den a s tímto jsem se ještě nesetkal....
Ani při přechodech na jiný tarif a to i z nejrůznějších "akčních" karet.
Jinak obecně platí,že nejrychlejší je platba kupony,zápisy skrze ČT1 a případné problémy řešit přímo na Gitalu,nejlépe emailem.
uživatel
lubbik
23.12.2007, 16:46.14

re:

No samozřejmě, že jsem mu řekl, ať to má zapnuté, než jsem to odkliknul. Ale to by mě nenapadlo, že zápis nepřijde na STV..naskočilo mu to teprve dnes odpoledne a to samozřejmě mezitím koukal na ostatní programy. Takže asi trochu problémy mají. A stejně nechápu, proč když je na balení karty napsáno NEOMEZENĚ, tak je to na tři roky..teda to fakt posrali, viz. příspěvek od hobzy.
uživatel
Tomik535
23.12.2007, 17:30.37

Přímý kontakt na Gital?

Rudolfe, karet Gital jsme prodali cca 150. Žádný přímý kontakt nemáme. Něco takového existuje? Jediný kanál, kterým je možné s nimi něco vyřešit je mail. V pracovní dnech odpovídají celkem rychle. Jinak se mi stalo to samé co tomikovi353.
uživatel
lynxx