| 23.12.2007, 11:56.03 | |
problem s motoremDobrý den,doufám, že můj dotaz nebude příliš zmatený, ALE... Do nedávna jsem používal Kaon KTSC s motorem... vše fungovalo ok... Ted jsem si pořídil HTPC se skystar2 (soft DVBDream), a za pomoci MiBi patch jsem rozchodil (snažil se rozchodit) motor... Když jsem přecházel z Kaona na HTPC, měl jsem naladěnou družici Astra 2... jakmile jsem připojil a nainstaloval HTPC, Astra 2 fungovala bez problémů... Začal jsem si hrát s diseqc u DVBDream a došel k tomu, že jsem Astru 2 již nenaladil... Připojil jsem tedy zpět Kaon abych viděl co se děje... Astru 2 nenaladím, když přejedu motorem na Astru 1, nebo například na Hotbird tak signál mám ale jakmile jsem na Astre 2 nebo Astre 3, tak mám smůlu - žádný signál (plus navíc se ikona motoru stále točí... motor je však na pozici a stojí). Mohl by mi někdo poradit?? Mohl odejít motor??? Ikdyž na jiné (viz výše) družice mi to funguje??? Nic mě nenapadá, budu rád za každu radu. tampiss |
![]() tampiss |
| 23.12.2007, 15:44.59 | |
RE: problem s motoremPoužíváš GotoX? Jestli ano, tak na funkční družici(Hotbird)zresetuj motor a jedeš. |
![]() repro |
| 24.12.2007, 09:23.35 | |
RE: problem s motoremZkoušel jsem reset na Hotbird, ale stále nic... Hotbird má signál, Astra 1 taky, ale Astra 2 a 3 je chabá.tampiss |
![]() tampiss |