Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.12.2007, 12:04.01

nazor

kazdy sa na tomto fore hraje na majstra sveta, cest vynimkam, ale ak nahodou niekto kto sa nevyzna do satelitov a chcel by poradit tak sa hned robite doležity a každeho chcete odkopnut, pozrite sa aj na seba aj vy ste raz zacinali tak dajte rady aj tym malo skusenim inak sa to tu nikam nepohne, pozrite sa ako to funguje na iných forach, ludia sa medzi sebou radia a nie ako tu, tak si navzajom pomahajme, a prijemne sviatky prajem vsetkým
uživatel
NORBERTOO
23.12.2007, 12:24.55

hm a toto

nahodou nie je od teba????
neviem ci nechapes ale nagra3
Autor: NORBERTOO
takže si sa k nemu postavil presne tak ako ostatní ku tebe či NIE????
uživatel
dm666
23.12.2007, 12:30.05

nazor

nepisal som o sebe ja mam aky taky prehlad o satelitoch aj ked netvrdim, že toho viem vela ale svoje veci si zrobim, ale chcel som zlepsit toto forum aby aj zaciatocnici mali trosku prehlad a niecomu sa dozvedeli, myslim si ze každy vie ze nagra 3 nejde
uživatel
NORBERTOO
23.12.2007, 12:39.21

podla

toho čo bolo napísané v tom príspevku to asi každy nevie, ale
trošku pohľadať, prečítať by niekomu nezaškodilo, a vyhovorky že nemám čas??? atd.. to asi nie ked nemáš čas tak si kup kartu a netráp sa čítaním a naháňaním keysov a EMU po nete / to nemyslím teba/
uživatel
dm666
23.12.2007, 12:41.37

nazor

no da sa na to pozriet aj s tejto stranky, ale budme ohladuplnejsi aj k tym menej ynalým ludom (myslim tim aj seba)
uživatel
NORBERTOO
23.12.2007, 12:46.31

nikoho

nekamenujem, ale nečudujem sa že už admin nechce privierať jedno a ani dve oči, lebo sa tu objavia nove kluče napr. na Digi a o dva príspevky potom nato či niekto nemá nové kľúče na Digi, okrem toho je tu tl. hľadať, top temata, top ohlasy atd...
uživatel
dm666
23.12.2007, 12:48.57

nazor

plne s tebou suhlasim
uživatel
NORBERTOO
23.12.2007, 13:34.15

RE: nazor

já nesouhlasím s Tebou úplně, jelikož jsem taky začínal a snažil sem se nejdřív něco sám najít, ale někteří si ani neprohlídnou ani jednu stránku a už se ptají kde co je.
Tak si myslím že i začátečníka neomlouvá to že se nesnaží sám něco najít...(je to jen můj názor) hezké vánoce a rukám klid
uživatel
samot
23.12.2007, 14:07.31

nazor

tiez pravda
uživatel
NORBERTOO
23.12.2007, 16:03.24

Ré názor

Plně souhlasím co napsal samot.sem toho názoru pomoc ale ne naservýrovat na talíři.Já jsem se naučil hodně od omegy a ten když dal soft tak tam bylo čitaj nebo uč se.Je toho na forech mraky to nebejvalo.Ale nebudu se ptát proč mi nejde 9.8 soft když mi 9.6 chodil tak se vrátím k tomu co mi vyhovuje. Všem hezé vánoce.
uživatel
kapr