| 23.12.2007, 12:16.58 | |
HDTV Sirius2 a Thor2Zdravím, prosím o radu. Mám parabolu na Intelsat (Thor2). Je možné pouze po výměně LNB za LNB monoblok (rozestup 6st.), abych poté mohl sledovat i HDTV program z družice Sirius2 (4,8st.E) - Viasat Sport HD promo, který je free?Díky za odpověď. Pokud to půjde, myslím že ano (DVB-S receiver Comag HD-S CI100)tak jak mám ten monoblok (6st.)namontovat, aby to bylo správně pro příjem obouch družic? |
![]() Dejf |
| 23.12.2007, 14:49.46 | |
RE: HDTV Sirius2 a Thor2Proč pořád všichni kupujete monoblokyLepší je druhý LNB a DiseqC 1/2, protože tyhle dvě družice lze šilhat jen s velmi přesným nastavením LNB vůči sobě. A to nemluvím o skew, tedy pootočením LNB, které je u thoru nutné... :scared: |
![]() kacenkin |
| 23.12.2007, 14:58.25 | |
RE: HDTV Sirius2 a Thor2Presne tak,koupit si vhodne "bryle",LNB a DISEqC 1/2,zajistit si pohodlny pristup k LNB (objednat si prislusnou motorovou plosinu ci nouzove zebrik do mensich vysin)a muzu nastavovat.Pokud se postavim za parabolu,pak v ohnisku paraboly umistim LNB1-THOR 1°W a po jeho prave strane budu mit LNB2-SIRIUS 5°E ,se kterym silham (tedy vzdy do krize). |
![]() hdpe |
| 23.12.2007, 15:00.43 | |
RE: HDTV Sirius2 a Thor2Omlouvam se vsem,ale z MONOBLOKU jsem vyrazne nemocny:) |
![]() hdpe |
| 23.12.2007, 15:36.13 | |
RE: HDTV Sirius2 a Thor2hdpe souhlasím...pořád všichni propagují monoblok a přitom je to řešení na hovno... každej druhej za chvíli řeší, jak přidat další LNB a potom se mu to prodraží, protože musí koupit spešl DiseqC aby smontoval monoblok + LNB :-))))) |
![]() kacenkin |
| 23.12.2007, 19:02.44 | |
Jsem zásadně pro monoblokProdávám hlavně sat.komplety na CS link s monoblokem (4st.rozestup) Je to mnohem elegantnější a rozumnější řešení, než-li mít dva LNB a modlit se, aby se to v těch "brejlích"nehlo. Monoblok je prostě nejlepší (samozřejmě, pokud zákazníkovi stačí těch 400 programů z Astry 19 a 23,5) Chtěl jsem pouze zjistit zda to půjde a zřejmě tedy ano. Mám v obchodě promo Digi přijímač a proto bych chtěl využít paraboly abych mohl zákazníkům ukazovat i jakvypadá HDTV obraz na LCD Samsung. |
![]() Dejf |
| 24.12.2007, 08:23.05 | |
RE: HDTV Sirius2 a Thor2Čím levější ruce, tím větší potřeba monobloku.Fungovat to na Thor a Sirisu bude. LCD Samsung je úplně bezvadná volba k tomu monobloku. Pánbu ochraňuj zákazníky. |
![]() Antonín |