| 23.12.2007, 14:08.30 | |
GITAL přechod na nový tarifKrásný svátky všem,mám kartu Gital již rok, takže tarif bez TV nova, nyní jsem chtěl přejít na nějaký tarif s Novou. Myslel jsem když mám předplacené české programy neomezeně, tak že manipulační poplatek přejdu např na Základ. Docela mě dostalo, že chtějí 1200 Kč a to i když už to mám jednou neomezeně zaplacený. To je stejná cena jako když si někdo jde koupit novou kartu. Co vy na to? Je to u konkurence jiné? |
![]() mpsdesign |
| 23.12.2007, 14:30.22 | |
RE: GITAL přechod na nový tarifPodívej se znovu do ceníku firmy Gital a najdi si tam variantu, která ti vyhovuje.A nebo jim po svátcích zavolej a nech si poradit. (rozhodně ale není cena na rozšíření programů o Novu 1200,-Kč!!!). |
![]() colombo |
| 23.12.2007, 15:21.58 | |
RE: GITAL přechod na nový tarifJe to asi takto:Přechod na Novu bez omezení-1000kč Potom přechod na Tarif základ-200kč. ale když si dáš na stánkách www.Gital.cz správce karty,kterou provozuješ(Jméno,Heslo),tak při aktivaci programů zjistíš,že tato kompletní operace(Nova+Základ s STV bez omezení) tě vyjde na 900kč. |
![]() Fero Ch |
| 23.12.2007, 17:26.11 | |
RE: GITAL přechod na nový tarifjestliže máte kartu už rok,nemáte předplacené programy neomezeně,ale na 3 roky.Další poplatek na Novu cinemu+slovenské programy 200.- nejlépe kuponem. |
![]() hobza |
| 23.12.2007, 21:24.47 | |
Vše je trochu jinakPřes nabídku aktivace pr. a své číslo karty se podívej na registraci Standard-neomezeně. Bude to za 600.-(Základ,STV a NC), alespoň tak jsem dosud registroval karty na kterých nebyla Nova. To je NEJDRAŽŠÍ přechod, máš tam dva další levnější... |
![]() valsora |