Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.12.2007, 14:08.30

GITAL přechod na nový tarif

Krásný svátky všem,
mám kartu Gital již rok, takže tarif bez TV nova, nyní jsem chtěl přejít na nějaký tarif s Novou. Myslel jsem když mám předplacené české programy neomezeně, tak že manipulační poplatek přejdu např na Základ. Docela mě dostalo, že chtějí 1200 Kč a to i když už to mám jednou neomezeně zaplacený. To je stejná cena jako když si někdo jde koupit novou kartu. Co vy na to? Je to u konkurence jiné?
uživatel
mpsdesign
23.12.2007, 14:30.22

RE: GITAL přechod na nový tarif

Podívej se znovu do ceníku firmy Gital a najdi si tam variantu, která ti vyhovuje.

A nebo jim po svátcích zavolej a nech si poradit.
(rozhodně ale není cena na rozšíření programů o Novu 1200,-Kč!!!).
uživatel
colombo
23.12.2007, 15:21.58

Je to asi takto:
Přechod na Novu bez omezení-1000kč
Potom přechod na Tarif základ-200kč.
ale když si dáš na stánkách www.Gital.cz správce karty,kterou provozuješ(Jméno,Heslo),tak při aktivaci programů zjistíš,že tato kompletní operace(Nova+Základ s STV bez omezení) tě vyjde na 900kč.
uživatel
Fero Ch
23.12.2007, 17:26.11

jestliže máte kartu už rok,nemáte předplacené programy neomezeně,ale na 3 roky.Další poplatek na Novu cinemu+slovenské programy 200.- nejlépe kuponem.
uživatel
hobza
23.12.2007, 21:24.47

Vše je trochu jinak

Přes nabídku aktivace pr. a své číslo karty se podívej na registraci Standard-neomezeně. Bude to za 600.-(Základ,STV a NC), alespoň tak jsem dosud registroval karty na kterých nebyla Nova. To je NEJDRAŽŠÍ přechod, máš tam dva další levnější...
uživatel
valsora