Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.02.2008, 11:18.58

motor + 4 konvertory

chci se zeptat, zda-li mi bude fungovat motor, pokud nechám na parabole 4 konvertory, na půdě budu mít diseq port na 4 vstupy a jeden "proženu " motorem kvůli napájení.. důvod proč chci mít 4 konvertory - čekání než se parabola otočí - navíc velice často využívám Hotbird, Astru1, 3a a 2.. občas bych si pootočil a přijímal jen prostředním konvertorem - např. kvůli Digi TV.
bude mi fungovat napájení před jeden vstup či musím mít koax přímo spojen s přijímačem a ne ještě přes diseq? děkuji
uživatel
someday
04.02.2008, 11:37.22

RE: motor + 4 konvertory

takto fungujem uz dlhu dobu k velkej spokojnosti, topfield+vbox tiahlovy motor a 4LNB. mozem doporucit, dobra volba. pozor, ale nie kazdy receiver toto umi. napr. homecast ma len volbu motor zap. alebo vyp. , tam by to nechodilo.
uživatel
satan
04.02.2008, 11:39.32

Rýchlosť otáčania napr. motora SG2100 na H polarizácií medzi A1,A2,A3,HB je cca 3 sekundy. Na Intelsat 10-02 je cca 8 sekúnd. Je to málo, alebo veľa?
uživatel
vw1
04.02.2008, 11:46.31

vw1

ale naco otacat, ked nemusim. najviac sledujem prave tie 4 druzice. ja len doporucujem.
uživatel
satan
04.02.2008, 11:54.07

myslíš, že to umï Openbox? snad ano :-) vw1 plně souhlasím :-) také nemusím stále otáčet -- a ten koax. co jde motorem pak jde do jednoho výstupu do diseq portu, že a jiný koaxiál z prostředního ( hlavního portu disequ ) zase do přijímače, že? dík
uživatel
someday
04.02.2008, 12:21.51

Jak to popisuješ a chceš to mám nakonfigurovaný na Dreamboxu 7000 a je to paráda.Točím minimálně stojím na nejsledovanějších družicích ale důležitý že možnost někam otočit zůstává....
Mohu tuto konfiguraci jen doporučit podstatný je aby to zvládl Tvůj přijímač v nastavení.
uživatel
pat
04.02.2008, 12:23.49

doufám, že to zmákne , myslím, že Openbox 800 by si s tím měl poradit, kdyžtak mám doma ještě openbox f-210 což je Ferguson 5018 ci
uživatel
someday
04.02.2008, 12:31.39

hello.. ja uvazujem nad niecim podobnym..ale....
mam parabolu s multifocus3xLNB twin... cez dva prepinace emp164 idem na dva samostatne prijimace.. uvazujem o kupe motora . dalsia parabola a cez volny vstup na diseq prepinaci by som isiel na jeden prijimac.. cize na jednaom prijimaci by som mal tri druzice ako doteraz a na druhom tie iste tri + motor.. mam openbox.. moja otazka znie.. ako sa bude spravat prepinac v pripade, ze motorom najdem na poziciu druzice, ktoru uz mam na samostatnom lnb.. cize mam lnb na napr 23,5 na vstupe 2 prepinaca a co sa stane, ak na tu istu druzicu prejdem s motorom, cize sa objavi aj na vstupe 1... nebude s tym mat problem? dik..
uživatel
jdodo