18.03.2008, 21:10.23 | |
Nahrávání přijímače Homecast HS8100 CIPVRPři nahrávání dvou kodovaných programů např. Čt1 a Čt2 je jeden vždy po nahrátí na hdd zakodovaný.Totéž se stane pokud je při záznamu jednoho kanálu sledován jiný.Můj problém je v tom, že nemohu zjistit jak takto zakodovanou nahrávku přenést na ext. hdd a poté zpracovat na pc.Byla zde v únoru recenze tohoto přijímače od ing.Švehlíka,kde se uvádí,že přijímač je shopen zakodovanou nahrávku nahrát a poté zpacovat na pc.Nahrát kodovaný záznam z int. hdd na ext. hdd mi jde.Dále je však nutné záznam převést v DVR Studiu do MPEG formátu,aby byl přehrávatelný v pc.Zde je konec.Kodovanou nahrávku DVR Studio nezpracuje a nekodovanou sice do MPEG převede,ale při přehrávání se obraz seká a to dost.Máte li někdo zkušenosti s tímto přijímačem a znáte řešení uvedeného problému prosím o radu. Děkuji. |
![]() Hanex |
20.03.2008, 04:12.03 | |
RE: Nahrávání přijímače Homecast HS8100 CIPVRMám S8000 kde de nahrát 1 a sledovat jiný, problém by mohl být v dek. modulu který nesdílí kartu /pokud to přijímač umí/ Mpeg bez sekání mi de v jiném přehrávači normálně mimo wmp a DVD taky /pomocí DVR studia/ |
![]() skicer |
20.03.2008, 12:51.45 | |
RE: Nahrávání přijímače Homecast HS8100 CIPVRDoporucuji si uvedeny clanek jeste jednou precist. Nic takoveho tam napsane neni.Cituji: Dekódovací karta v CI modulu není sdílena. Můžete ale nahrávat i zakódované programy a poté je mocí karty dekódovat. Jedná se shodnou funkci s minule popisovaným Topfieldem TF7710 HDPVR. Docela jsem byl příjemně překvapený, že Homecast umí tak jako Topfield zakódovanou nahrávku posléze nahrát v dekódovaném tvaru. Pak již nám nic nebrání v případném zpracování nahrávky na PC. Tedy po lopate, zakodovana nahravka se musi na prijimaci dekodovat, tak ze si ji znova prehraji s kartou a pak to muzu teprve cpat do PC. |
![]() 007 |
20.03.2008, 19:51.11 | |
RE: Nahrávání přijímače Homecast HS8100 CIPVRDěkuji za objasnění.Nenapadlo mne,že nahrávka která je zakodovaná se odkoduje přehráním. |
![]() Hanex |
20.03.2008, 20:20.09 | |
RE: Nahrávání přijímače Homecast HS8100 CIPVRUčinil jsem na zkoušku krátký záznam,poté jej přehrál a je stále zakodován.LNB mám twin,takže tunery jsou zapojeny oba.Používám modul twin Mascom s posledním fw. |
![]() Hanex |