Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.03.2008, 16:14.17

Doplnění nového satelitu do seznamu

Dobrý den,
Mám technický problém.Zkoušel jsem do stávajícího seznamu v přijímači Golden Interstar GI-S780CRCI Xpeed přidat další-novou pozici satelitu,konkrétně Intelsat 903 na 34,5°W.Parabolu ovládám motorem SG-2100 DiSEqC 1.2.Nepřišel jsem ale na to jak zadat pozici satelitu do přístroje,respektive jak to naladit.Děkuji předem za každou radu chytřejších.
uživatel
satir
27.03.2008, 16:21.38

RE: Doplnění nového satelitu do seznamu

v menu vyhledávání pomocí barevných tlačítek vložit nový satelit,kurzorem doleva ho označit a pak přesunout na patřičné místo - ale stejně to bude zbytečná práce,protože jdou zde pouze datoví provideři v DVB-S2(což GI neumí).RTE již tuto pozici opustila.
uživatel
táhlovej
27.03.2008, 20:17.27

Díky za odpověď,zkusím to z principu,ale čas budu mít až v sobotu.Jen se ještě zeptám,jak provést nejlépe to přesunutí...Tam bych si ještě nebyl příliš jistý.
uživatel
satir
27.03.2008, 22:31.40

pokud používáš motor,seřazení satelitů podle umístění na polární dráze je to první,co je potřeba udělat,aby motor zbytečně nepřejížděl sem tam.Kurzorem doleva označit,objeví se u něj zelená šipka a táhnout opět kurzorem nahoru nebo dolů.
uživatel
táhlovej
28.03.2008, 07:06.34

Tak to jsme si nerozuměli,dělám chybu hned někde v začátku,dokážu napsat a uložit jméno satelitu,ale nevím jak tam dostat tu jeho pozici na orbitu 34,5°W?Konkrétně v tomto případě.
uživatel
satir