| 03.04.2008, 17:30.52 | |
IPBOX nebo INETBOXLinuxovým strojům rozumím málo, proto se ptám, kterej je pro začátečníka lepší ?Tuším, že je to kontroverzní otázka, ale zase věřím, že tu je spousta borců, kteří znají oba.... |
![]() kacenkin |
| 03.04.2008, 18:09.46 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXdalsia z tvojich bohovych otazok na sposob ake auto je lepsie:benzinak alebo naftak ? |
![]() Vlado Fogo |
| 03.04.2008, 18:17.07 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXVelice slušně, civilizovaně a kulturně jsem se zeptal zkušenějších a chytřejších uživatelů na jejich názor... .... velice děkuji velkováženému VF.... :scared: |
![]() kacenkin |
| 03.04.2008, 18:22.08 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXa co si chcel pocut ine ako to co tu bolo rozoberane 1 000 000 x. to ze inetbox je HW shit je snad jasne a aj to ktora vrstva ludi ho kupuje myslim tiez. rozmyslaj o tom |
![]() Vlado Fogo |
| 03.04.2008, 18:24.03 | |
IP BOx 250HDDPred časom som mal doma Ipbox 250 s HDD,a nevedel som o tom nič !!!!Ale som to rozchodil ,aj ked ho má kamoš zatial len na Astra 1d. a ide mu tam Skylink karta.Musím sa priznať že mi poradili dvaja chalani,jeden z fóra čo sa venuje tejto značke (a niečo som si aj ja naštudoval) ...a jeden čo je doma v Linuxe, na začiatok skoč na to Fórum !!!! a začítaj sa do problematiky,ale nie je to prijímač na jeden večer,postupne na to pochopíš .vela zdaru R^Ešte taký postrech - obraz z IP Boxu bol velmi dobrý !!!. |
![]() sivko44 |
| 03.04.2008, 18:30.55 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXinetbox a optibox maji problemy s lan a pri vyuzivani ngrab nebo sharte je to problem dreambox dm500 je natom lepe ale zase ma problematicky zdroj ale to uz u novejsich modelu je odstraneno, ipbox 400 funfuje dobre s original softem pokud budes chtit vyuzivat neoficialni tak je to problem, ipbox 200 jsem mel jen chvilku ale je pravda ze mel lepsi obraz nez dreambox 500 ale to je stejne vec nazoru, jinak moznosti vsech pristroju jsou v podstate uplne stejneJa bych osobne pockal na dm 800 HD dokonce jsem videl ze na dreamboxworld.com je uz nejaky soft ale zatim to nikdo neodskousel ale snad se za tyden dostane do prodeje , urcite si ho poridim potom pripadne napisu |
![]() RadekG |
| 03.04.2008, 19:01.46 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXInetbox,optibox a dreambox vyrabi stejna fabrika v Cine! |
![]() FAB5 |
| 03.04.2008, 19:07.47 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXDíky všem za názory.Vzhledem k tomu, kolik tyhle stroje stojí, neřeším jejich kvalitu. Dyť jsou skoro zadara.... Spíše mi šlo o to, který se hodí amatérovi nejvíce.... |
![]() kacenkin |
| 03.04.2008, 19:14.39 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXinetbox pokud chces trochu hezci tak dm500 |
![]() zori |
| 03.04.2008, 19:15.31 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXJestli ti jde o sharing,tak funguje na vsech trech strojich OK!!!Video s vyssim bitrate fungovalo uz spatne na origo DM500..................... |
![]() FAB5 |
| 03.04.2008, 19:16.30 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXMel jsem na mysli streamovane video !! |
![]() FAB5 |
| 03.04.2008, 19:31.25 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXJaké video zvládají tyhle stroje stabilně valit po LAN rozližení / FPS ? Orientačně ? |
![]() kacenkin |
| 03.04.2008, 19:52.57 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXVeľa ľudí ktorí majú Dreamy si ešte dokúpili Inetbox.Nemajú s tým problém na rozdiel od sekty supermanov na tomto fore. |
![]() Nalimm |
| 03.04.2008, 20:26.20 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXInetBox není špatná volba souhlas s Nalimm. |
![]() alda |
| 03.04.2008, 20:54.25 | |
@Nalimm1, vies ono trend je taky. ked mam dobry televizor (LCD alebo plazma) nebudem si to predsa kazit nejakym shit-om kde vyrobca osadil na obrazovy vystup 3 tranzistory.. ale pokial ma uzivatel doma OVP 55 cm tak je to asik jedno2, ked bude mat ten tvoj inetbox rok prevadzky za sebou a bude bez poruch kupim Ti sampanske |
![]() Vlado Fogo |
| 03.04.2008, 21:37.12 | |
xxxxxxxxxxxxzdravim,neviem co tu tolko rozoberate inetbox,dreambox,ja mam terz inetbox,predtym som mal dreambox a mal som problemy so sietou,a aj ine.S inetboxom ,mam ho 3 mesiace zatial nemam problem.Ved to robi jedna fabrika v Cine,ako mnoho inych veci,aby to bolo lacnejsie.Obal sa zmeni,nazopv tiez a creva su tie iste,a zakaznik je oklamany,a vaha co je lepsie,a je to to iste.Robim v podobnej fabrike na slovensku,a tak to funguje ,iny nazov ,mala zmena a cena sa zmeni na nizsiu a je novy model na svete.A ked sa lepsie pozriem tak ziadna zmena nenastala.Tak sa nad tym zamyslite,ide len o peniaze..... |
![]() easy |
| 03.04.2008, 21:53.40 | |
@ kacenkin je asi velmi bohatýVzhledem k tomu, kolik tyhle stroje stojí, neřeším jejich kvalitu. Dyť jsou skoro zadara....Vyplatí se to? Jako koupit cigarety "Dreamboro" za poloviční cenu. V pěti je bulharský tabák, v patnácti seno. Kouřit se to dá jen s trojkou v žíle. Ale když jsou tak levné, no nekup to. |
![]() Zorbas |
| 03.04.2008, 22:39.05 | |
@Vlado FogoV auguste bude rok.Ušporíš-alkohol pijem len jeden týždeň v roku.A najkrajší obraz mál starý Datcom. |
![]() Nalimm |
| 03.04.2008, 23:41.54 | |
@Nalimmno v do augusta este daleko a tie 85 stupnove kondiky v ext zdroji ale i v nutry sataku, nevim nevim ..datcom som nemal, ale nokia 9600 s dvb2000 kreslila tak isto bravurne |
![]() Vlado Fogo |
| 04.04.2008, 00:37.09 | |
zorbasV tuto chvíli vlastním čtyři přijímače DVB-S, teď si chci koupit nějakej s Linuxem, na hraní, pro zábavu... Nejsem nijak bohatý, ale stroj za 4000 není žádná závratná investice, proto nepředpokládám, že bych ho měl dýl než je jeho záruční doba.... Ano, pokud si kupuju auto za 600 táců, už přemýšlím, nad kvalitou, nad servisem a pod... to už jsou peníze... Nebo když jsem rekonstroval svůj dům, to jsou prachy, ale 3500 :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() kacenkin |
| 04.04.2008, 09:42.30 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXSloužit ti budou oba zhruba stejně. Není v tom zásadní rozdíl. Nepočítej s tím, že si koupíš dokonale funkční věci - typu streamování video atp. Ono to funguje, ale má to povětšinou nějaké mouchy, tu tam tu onde.Jestli ti jde o streamování vedia po síti jako důležité vlastnosti, pak se zeptej jinak¨: Jaké přístoje zaručují bezproblémové streamovaání po síti AAAAAA s prvky(routerem atp.) BBBBBB, když zobroazovat chci na zařízení CCCCC. Chci aby to: bylo oabsolutně bez výpadků, bez okem pozorovatelných výpadků, jenom s jedním zaškubnutím za hodinu, je to jedno, jenom aby se dalo orientačně koukat. Na to by možná někdo mohl odpovědět... 2VF: ony jsou tam na výstupu v zásadě vždycky tranzistory jako emitorové sledovače, ať už volné, nebo integrované. Jde o to, jaké tranzistory a co je před nimi. I operační zesilovač je jenom hromada tranzistorů. Výstup Inetboxu jsem neviděl, ale pokud je nekvalitní, je to zbytečná škoda, máte-li skutečnou televizi a ne nějaké šumítko s obrazovkou 3x3 cm. Kačenkine podle mého by sis na hraní měl koupit linux s HD...u tebe jsem o tom stopro přesvědčen. IPBOX9000 když už. |
![]() Antonín |
| 04.04.2008, 11:44.01 | |
kacenkinjj múžu potvrdit když HD |
![]() pepiino |
| 04.04.2008, 11:54.10 | |
RE: IPBOX nebo INETBOXtak IPBOX, vúbec IPBOX má aspon perfektní podporu, to se týka všech modelú 200 - 9000. Ostatní co jsi jmenoval bych asi zavrhnul hned na začátku. Stačí si přečíst co dělají. Já mám skušenosti: zahřívají se, nestihá LAN, někdy se chovají divně / to je fundovaný popis chování / . Asi DM 500 i přes už klukama popsané nedostatky je celkem, ačkoliv za skoro stejné peníze máš IPBOX / zdá se mi lepší obraz na nich/ mají vstavěný zdroj / nehřejí se tolik / a možnost HDD, např 250 a 350. Neměl jsem zatím problém a pár jich už funguje. Ale 9000 je asi to pravé pro Tebe, sice je tady možnost ještě DM 800, ... a 8000 ale ta je v nedohlednu.Je to jenom múj názor tak mě nenadávejte. |
![]() pepiino |