| 03.04.2008, 21:27.44 | |
Mascom 1010CI a čekání na velké =Š=Dobrý večer, před pár lety jsem si zakoupil tento satelitní retriver od společnosti Mascom. 1010CI. Funguje celkem v pohodě, ale dlouho jsme u nás doma čekali (celkem asi 3 roky) na české EPG. Pak jsme se tedy konečně dočkali. Ale záhy přišlo zase velké zklamání v podobě nekorektně zobrazovaného písmena malé "ř" (s mezerou za ním - správně má být bez mezery). Asi po jednom roce byla tato závada odstraněna novým softem (ke stažení zde):www.mascom.cz/sat/_MC1010CI/Download_MC1010CI_SW.htm No ale teď se zase objevil problém s velkým "Š" které se zobrazuje rovněž nekorektně jako "S" s nějakým dalším znakem za ním. Už si přesně nepamatuju, co je to za písmeno. |
![]() moonword |
| 03.04.2008, 21:33.24 | |
Nic není dokonaléVantage špatně zobrazuje v infu "ě" a můj syn špatně vyslovuje "r". Snad časem... |
![]() Zorbas |
| 03.04.2008, 21:34.04 | |
RE: Mascom 1010CI a čekání na velké =Š=já jsem ani nepátral po novém softu, ale na tom samém stroječku jsem po zmáčknutí EPG objevil mnohem více chyb a zmatků, opravy se už asi nedočkáš, protože co vím, tak se již se neprodává |
![]() poky1 |
| 03.04.2008, 21:40.17 | |
Spousta výborných přijímačůkteré dodnes jedou bez závad, se nedočkalo podpory české diakritiky, škoda. |
![]() Zorbas |
| 03.04.2008, 21:44.19 | |
RE:MascomDíky za info. Ještě jeden dotaz. Prý existuje nějaké "emu" (?) na tento přístroj, na kterém by pak měly běžet české programy bez karty (?) Co je na tom pravdy a jak takovou věc případně zprovoznit. |
![]() moonword |
| 03.04.2008, 22:05.47 | |
Mascom 1110 CRCIjsem za celých 5 let na chalupě používal bez EMU,pouze poslední rok jsem využíval diablo a oerfekt,nemusíš mít přístroj s EMU a kdyby Ti ho tam náhodou vybrali zloději co se může třeba taky stát,tak tě to mrzet nebude,tak jako kdyby Ti třeba ukradli Premium.x nebo Openbox |
![]() hery |
| 04.04.2008, 08:19.40 | |
Mascom 1010CIJá nevím, ale co jsem slyšel, tak ten Mascom je mnohem SPOLEHLIVĚJŠÍ než Premium-X nebo Openbox. Tomu odpovídaj i moje zkušenosti. Nikdy nezamrzá a nikdy se nerestartuje, ať už s tím provádíte cokoliv a jakkoliv dlouho. Ten emu software (pro 1010CI ne 1110CRCI) by měl pocházet někde z řady Starsat 200CI (mělo by se jednat o klon těchhle přijímačů). Ale zajímalo by mě, jestli to má někdo vyzkoušený. |
![]() moonword |
| 04.04.2008, 09:00.25 | |
RE: Mascom 1010CI a čekání na velké =Š=Ten soft skutečně existuje a je stejně stabilní jako originál(samozřejmě bez češtiny v menu,v EPG znaková sada zůstala).Poslední verze 13.07(np-ulc.net),hledej receiver CONDOR 5000CI.Kromě I2 jede celá N2 a TPS AU. |
![]() táhlovej |
| 04.04.2008, 09:47.49 | |
RE: Mascom 1010CI a čekání na velké =Š=No neviem ale mal som Mascom televizor a odporucal sa po 2 rokoch a 2 mesiacoch takže žiadna záruka. Tí smradi čo ho predali(inak ten televizor bol dar, taký shit by som v živote nekúpil) tak mi ho dvakrát opravovali a dvakrát sa tá chyba vrátila. Tak keď počujem že je niečo Mascom a super tak si akurát tak zaťukám na čelo. A porovnávať Mascom s Openboxom neviem na čom fičíte ale asi je to dosť dobré. :))) |
![]() PEPE8989 |
| 04.04.2008, 11:14.48 | |
Openbox je ukrajinskej shit, PEPÉtenhle Mascom sat je kvalitní stroj, taková je pravda. Stejně tak dodává i kvalitní CW moduly (známý Alphacrypty). A Mascom není vývojář, jsou to vlastně Homecasty. Tahle firma nakupuje různý hotový výrobky a pak je prodává pod svojí značkou a píše k nim vlastní soft. Nikdo netvrdí, že je to vždycky všechno kvalitní. Ale porovnávat sat podle nějaký televize je dost divný. Na čom jedeš ty, ptám se??? |
![]() moonword |
| 04.04.2008, 12:48.21 | |
RE: Mascom 1010CI a čekání na velké =Š=Ale jako v pohodě, nic proti. Ty seš jistě okouzlen těma emu možnostma Openboxů a sdílením, který jsou pěkný a při tý ceně jedny z nejlepších, určitě. Ten Mascom třeba sdílení zdá se nepodporuje. Ale tady sme psali o životnosti toho přijímače, stabilitě a tak podobně. Časem možná poznáš, že to jsou věci, který by tě určitě měly zajímat. Zvlášť když těch emu možností je pořád míň celkově, zabezpečení se zlepšuje atd. |
![]() moonword |
| 04.04.2008, 16:21.32 | |
RE: Mascom 1010CI a čekání na velké =Š=PEPE8989: TV Mascom je to nejhorší, co se dá koupit.... přesně stejné zkušenosti má tchán..... |
![]() kacenkin |
| 04.04.2008, 18:14.55 | |
RE: Mascom 1010CI a čekání na velké =Š=Mascom neni Homecast, i kdyz to tak vypada. Starsi saty jsou spolehlive a kvalitni, ovsem to co se prodava poslednich 6 mesicu ma o poznani horsi obrazovy vystup a to jak pres RGB tak CVBS. Pravdepodobne pod tlakem nizsi ceny jsou uz pekne odrbane vystupni obvody.Jinak TV Mascom jsou sragory prvni kataegorie, uvnitr je tusim Vestel, dalsi srac z Turecka (stejne jako ty dualsragory od Digi). |
![]() J a |