| 04.04.2008, 06:54.40 | |
satelit pro lcdZdravim,čtu to tu stále dokola a nic jsem nepochopil,tak bych se chtěl poradit.Mám lcd samsung 32" LE32S8 a chtěl bych si koupit satelit.Ted uvažuji jestli si koupit drahý s hdmi nebo normál s analog výstupem do 5 tisíc.Co mi bude stačit?_Bude lepší obraz s hdmi vyplatí se to nebo vyhazování peněz?Jaký je obraz s zařízením do 5 tisíc a jak tam fungujou formáty obrazu?S analogovym pozemnim vysílánim to nějak nefunguje mám tam okraje a placatý lidi.Nechci něco kupovat zbytečně .díky |
![]() davidsd |
| 04.04.2008, 07:37.06 | |
RE: satelit pro lcdHD Satelit ma vzdy o nieco lepsi obraz. No pri tvojej 82 cm obrazovke to skoro ani nespoznas. Rozdiely vidno pri vacsich uhloprieckach. Samozrejme zalezi aj od zdroja signalu - v akych parametroch je vysielany konkretny program. |
![]() PaliK |
| 04.04.2008, 08:34.01 | |
RE: satelit pro lcdNo já bych řekl že na LCD už to poznat bude.. ;) |
![]() frank1 |
| 04.04.2008, 10:24.54 | |
RE: satelit pro lcdJenže on nejspíše nemluví o HD, protože o něm ani neví.Ale o tom, jestli pozná rozdíl mezi propojením HDMI a propojením komponentem (RGB) u běžného vysílání z CSlinku, UPC nebo DigiTV. No to asi nepozná. Okraje a placatí lidi jsou jenom chyběn nastavená televize. Máš televizi 16:9 a když se vyílá někde 4:3, tak se to nějak musí předělat. Lepší než zoom je ořez asi? Davide, fligna je v tom, že přijímače s HDMI jsou obvykle schopny přijímat HDTV, a to je jiná káva, jiná liga, kterou určitě poznáš na první pohled. Česky ale nic v HDTV není - toho času. |
![]() Antonín |
| 04.04.2008, 13:12.48 | |
RE: satelit pro lcdDokonce toho času není ani nic, co by se dalo legálně v HDTV přijímat. A nebo ilegálně s nějakou nadějí na dlouhodobější funkčnost. Anixe HD vysílá volně na Astře. Chystá se Arte HD (asi volně - mohlo by být pěkné) a Eurosport HD (placený). Podle mě se to opravdu vyplatí, až to rozjedou FTA německý stanice. Asi tak do dvou let nejspíš. To pak bude hezký. Jestli do tý doby s něčím příde UPC, Digi nebo CS link se uvidí, ale moc toho určitě nebude. Spíš takový lákadlo, odhaduju jeden nebo dva dost drahý programy, jak z nás vytáhnout další prachy. |
![]() moonword |
| 04.04.2008, 13:26.24 | |
RE: satelit pro lcdPředplatné si ovšem po určitém ne zase tak dramatickém úsilí můžeš pořídit pro polské N (kde je vlastně češky Filmbox HD, sorry za chybu), pro Premiere, pro SkyUK HD.Nejspíše delší dobu nebude v HDTV nic skutečně dobrého FTA. S tím je třeba počítat - jako každá špičková technologie i tohle se bude draze platit prvními uživateli |
![]() Antonín |
| 04.04.2008, 23:13.20 | |
RE: satelit pro lcdDěkuji za radu tak jsem koupil MASCOMA MC1100Cr Mkll za šestku a HD nechám těm mladším :))) :))) :8) |
![]() davidsd |