Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.04.2008, 11:30.51

Monoblock Inverto Quad?

Potřebuji radu jak nastavit receiver Technisat (povely diseqc)pro monoblock inverto Quad. Monoblock je snad správný a budu nastavovat pro astru 23,5 a astru 19,2. Nastavuje se to stejně jako normální diseqc? Je to pro kámoše..koupil monoblock blázen a po mně to chce sladit..(jen pro ty co mi chtěj napsat že monoblock je blbost - to vím také), ale nechci se tam moc s tím trápit a chci mu pomoct když už to má..Zkušenosti s klasic diseqc mám..Děkuji za radu...
uživatel
Pájík
04.04.2008, 11:46.52

RE: Monoblock Inverto Quad?

Pájíku já mám monoblock Inverto a je OK, disegc 1. 19,2E, a 2. 23,5E. Upnutí A3 na ráhnu v ohnisku, A1 na levo šílhá, z pohledu stojíš za parabolou.
uživatel
CES
04.04.2008, 11:48.01

DiSEgC "ZAPNOUT", na první řádek ASTRA 19,2 a na druhý řádek ASTRA 23,5. Třetí a čtvrtý řádek volný.
uživatel
milanm
04.04.2008, 12:13.52

děkujiiiiiii...!!
uživatel
Pájík
04.04.2008, 14:15.59

Určitě to už Pájíku máš. No a nyní nám prosím sděl, co je jednodušší, rychlejší a hlavně levnější? Monoblok, to je jasný!!! (samozřejmě, pokud zákazník chce jen tyto 2 družice - a těch je většina)
uživatel
Dejf
04.04.2008, 14:37.49

TO: Dejf,ještě ne...vlítnu na to až zítra, ale nenadávej mi..já jsem totiž zastáncem dvou samostatných LNB..dosáhnu tak lepších výsledků...
uživatel
Pájík
04.04.2008, 15:30.24

No hlavně je to lepší řešení.
Monoblok je pro volšové ručičky a přihlouplé zákazníky, kterým se pro jistotu neřekne, co se stane po první letní bouřce a blízkém úderu blesku. Což ovšem a jistě nemusí nikdy nastat.
Kdybyste prodávali auta, tak byste jim taky střelili monoblokauto, které by museli celé koupit nové, kdyby najeli na hřebík. Což ovšem a jistě nemusí nikdy nastat.
uživatel
Antonín
04.04.2008, 16:14.09

Toníku, Toníku

Dědku,promiň mám Tě rád a znáš. Ale jak si se dnes vyspal nebo co se děje ? Já mám monoblock na pozicionéru vlastníma ručičkama zrobeného a chodíto OK super. Toníku a točím si: 1) 13,OE + 19,2E 2) 19,2E + 23,5E 3) 23,5 + 28,2E a maká to a nasadit na to foka NO PROBLÉM. Já to snad pošlu do galerie. Ahoj. R^ :)))
uživatel
CES
04.04.2008, 18:46.14

Jakou to má výhodu proti nezávislým LNB?
Kromě volšové instalace žádnou.
Když ti odejde jediné LNB, ba jediná polarizace na jediném LNB, tak budeš muset koupit čtyři LNB a diseqc switch.
Já nikdy netvrdil, že to nejde. Jenom tvrdím, že je to nevýhdoné řešení. Fotek do galerie můžeš poslat třeba pět.
uživatel
Antonín