Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.06.2008, 11:32.50

Technisat STR1

Zdravim, existuje nejaky channel editor pro tento prijimac, se kterym se da potom pracovat v pc? To co je na oficialnich strankach je potom nepouzitelne pro editaci. DIky
uživatel
zzz
28.06.2008, 11:40.43

RE: Technisat STR1

na www.setedit.de, najdeš co hledáš.Ale na ofic webu Technisat přece existuje verze Techniportu pro tenhle model,nebo ne?
Co ti v něm připadá nepoužitelné?
O jednom problému bych věděl,ale zde jsem s ním nepochodil.
uživatel
Saxon
28.06.2008, 11:40.43

Hmm..ja netuším, ale táto info by zaujímala aj mňa.)A tiež ako to spojazdniť s diablom, pretože mi to idmieta. A nový soft si to zo satelitu stiahnuť nechce. Mohol by sem niekto napísať správne nastavenie, odkiaľ si to má brať, lebo mne to ani raz nestiahlo ešte..dík.
uživatel
DJYEMI
28.06.2008, 11:43.29

Jo, ešte..

Aké hodnoty zadať do motora, aby našiel družicu 26°E? Pretože ju nemá prednastavenú..
uživatel
DJYEMI
28.06.2008, 11:47.31

vybral bych si jinou přednastavenou družici/kterou nepoužíváš/ a do jejího seznamu bych začal ukládat TP s parametry,jaké jsou právě na tom Badru.V menu motoru/1.2/ budeš klapat na East resp West,tak dlouho až se ti objeví zelené pole,jak nahoře, tak dole /S/Q/
uživatel
Saxon
28.06.2008, 11:50.25

@saxon

Ďakujem! A s tým diablom, to asi mi nepomôže ani svätená voda, čo..proste po nejakom čase ho musím resetnúť.No čo už..
uživatel
DJYEMI
28.06.2008, 12:03.05

@Saxon

Techniport mam, ale neda se v nem editovat.
uživatel
zzz
28.06.2008, 12:14.15

Tak já mám s editorem jiný problém.Editovat v něm mohu a celkem pohodlně,ale po schození editoru a po opětovném otevření editovaného settingu se mi objeví setting s uplně přeházeným pořadím kanálů dokonce i s kanály,které jsem dávno předtím vymazal....Techniport v podstatě používám, jako archivátor editovaných setingů v tom kterém přijímači.Takže když se to shrne,vlastně mám stejný problém jako ty,nedá se v něm editovat. R^ Rv
Vyzkoušej ten Setedit od toho Němce.
uživatel
Saxon
28.06.2008, 12:38.51

@Saxon

Ten od toho Nemce se da pouzit v pohode. Diky
uživatel
zzz
28.06.2008, 19:04.53

RE:Technisat STR1

Tak pánové tento přijímač mám jen krátce jako náhradu za Digit MF4SCC který teda totálně nefachčil ale mám u něj zajímavý postřech.Na rozdíl od toho Digitu šlape s oběma kartami naprosto bez problémů /v tovární verzi/ ale objevila se u něj zajímavá věc.Večer přístroj vypnu a ráno jej najdu opět zaplý na původně sledovaném programu. má někdo podobnou zkušenost?
uživatel
BIDLO