| 28.06.2008, 11:32.50 | |
Technisat STR1Zdravim, existuje nejaky channel editor pro tento prijimac, se kterym se da potom pracovat v pc? To co je na oficialnich strankach je potom nepouzitelne pro editaci. DIky |
![]() zzz |
| 28.06.2008, 11:40.43 | |
RE: Technisat STR1na www.setedit.de, najdeš co hledáš.Ale na ofic webu Technisat přece existuje verze Techniportu pro tenhle model,nebo ne?Co ti v něm připadá nepoužitelné? O jednom problému bych věděl,ale zde jsem s ním nepochodil. |
![]() Saxon |
| 28.06.2008, 11:40.43 | |
RE: Technisat STR1Hmm..ja netuším, ale táto info by zaujímala aj mňa.)A tiež ako to spojazdniť s diablom, pretože mi to idmieta. A nový soft si to zo satelitu stiahnuť nechce. Mohol by sem niekto napísať správne nastavenie, odkiaľ si to má brať, lebo mne to ani raz nestiahlo ešte..dík. |
![]() DJYEMI |
| 28.06.2008, 11:43.29 | |
Jo, ešte..Aké hodnoty zadať do motora, aby našiel družicu 26°E? Pretože ju nemá prednastavenú.. |
![]() DJYEMI |
| 28.06.2008, 11:47.31 | |
RE: Technisat STR1vybral bych si jinou přednastavenou družici/kterou nepoužíváš/ a do jejího seznamu bych začal ukládat TP s parametry,jaké jsou právě na tom Badru.V menu motoru/1.2/ budeš klapat na East resp West,tak dlouho až se ti objeví zelené pole,jak nahoře, tak dole /S/Q/ |
![]() Saxon |
| 28.06.2008, 11:50.25 | |
@saxonĎakujem! A s tým diablom, to asi mi nepomôže ani svätená voda, čo..proste po nejakom čase ho musím resetnúť.No čo už.. |
![]() DJYEMI |
| 28.06.2008, 12:03.05 | |
@SaxonTechniport mam, ale neda se v nem editovat. |
![]() zzz |
| 28.06.2008, 12:14.15 | |
RE: Technisat STR1Tak já mám s editorem jiný problém.Editovat v něm mohu a celkem pohodlně,ale po schození editoru a po opětovném otevření editovaného settingu se mi objeví setting s uplně přeházeným pořadím kanálů dokonce i s kanály,které jsem dávno předtím vymazal....Techniport v podstatě používám, jako archivátor editovaných setingů v tom kterém přijímači.Takže když se to shrne,vlastně mám stejný problém jako ty,nedá se v něm editovat. R^ RvVyzkoušej ten Setedit od toho Němce. |
![]() Saxon |
| 28.06.2008, 12:38.51 | |
@SaxonTen od toho Nemce se da pouzit v pohode. Diky |
![]() zzz |
| 28.06.2008, 19:04.53 | |
RE:Technisat STR1Tak pánové tento přijímač mám jen krátce jako náhradu za Digit MF4SCC který teda totálně nefachčil ale mám u něj zajímavý postřech.Na rozdíl od toho Digitu šlape s oběma kartami naprosto bez problémů /v tovární verzi/ ale objevila se u něj zajímavá věc.Večer přístroj vypnu a ráno jej najdu opět zaplý na původně sledovaném programu. má někdo podobnou zkušenost? |
![]() BIDLO |