Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.07.2008, 20:40.19

Parabola - Multytenne 45 Twin

navazuji na vase nazory k minulemu tematu.ihned jsem si vybavil jak jsem se trapil s multyfokusem.a to nejsem uplnej antitalent.mam paraboly emme esse100cm.pry super prijem,to ano,ale zapomeli mi rict ze cim vetsi parabola tim presnejsi pozice a hlavne se multyfokus dal po logickem prohlednuti dilu nasroubovat opacne.pak muzete ladit jak chcete a silhat se neda.po odstraneni tohoto problemu mi bylo receno ze mam mit lnb v rovine,,podle meho nazoru dalsi chyba,,nikdy jsem nemel takovej prijem jako mam ted ,kdyz mam lnb v jinych vysskach.je tedy pravda ze jsem mimo republiku cca 2tisice kilometru na zapad, ale kdyz si vzpomenu jak jsem se trapil tak se tem lidem nedivim ze si koupi parabolu se snadnou montazi.ale na druhou stranu byl prave tohle ten inpuls ,kdy jsem chtel vedet vic a vic,,takze vsechno zle k necemu dobre.pomalu postupuji dal a doufam ze aspon jednou budu znat polovinu toho co zna antonin.samozrejme s vasi pomoci,protoze jinak to asi nejde.
uživatel
john1
05.07.2008, 03:13.39

RE: Parabola - Multytenne 45 Twin

to jsem přesně psal,tato anténa je výborná pro vola,který neumí nastavit multifocus,proto je kvalita příjmu srovnatelná s 80tkou a hned se ozval někdo,že umí operovat srdce :)) :))
uživatel
pierrepetr
05.07.2008, 12:26.50

john1

myslim si ,ze jsi toho pana pochopil,co chtel rict.kazdy se zivi necim jinym a kazdy umi neco jineho.uz to ze se snazil najit nejake informace na parabole ,je chvalihodne.napriklad muj stryc si koupil komplet a zavolal si odbornika na zapojeni a dodnes nekouka,nenechal si poradit.takze snaha se ceni,ne?
uživatel
john1
05.07.2008, 21:13.23

RE: Parabola - Multytenne 45 Twin

Právě,že jsem ho pochopil moc dobře,ale on nepochopil co jsem chtěl napsat jednou větou,ktrá by vystihla můj názor.Vůbec jsem nechtěl někoho urazit nadávkou,jen jsem napsal,že pokud si pořídí 80tku s multifocusem a nebude ho mít správně seřízený,dosáhne tak špatných výsledků,jako dává tento hybrid.Beru to,že je určen do kempinku jako náhražková anténa k rychlé instalaci,ale ne pro stabilní příjem na rodiném domku.Potom z některých reakcí vyplývá,že výrobci jiných antén jsou blbci,kteří nevědí,že stačí 45tka.
uživatel
pierrepetr