Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.07.2008, 17:18.29

Gital problém s Géčkem

Vlastním sat. přijímač Technisat Digit CCI 2 a kartu Gital a mám předplacené géčko na 3 měsíce, několik dní mi v géčku nejdou programy Film+, Eurosport a Sport5, programy czechlinku a ostatní programy géčka jdou bez problému. Psal jsem Gitalu a ti mi napsali: váš satelitní přijímač nezpracovává správně aktivační příkazy vysílané pro vaši kartu současně s televizními programy, karta pak programy nedekóduje. Zkusil jsem všechno možný a tyto 3 programy nemůžu rozchodit.
uživatel
nascar
08.07.2008, 17:24.18

RE: Gital problém s Géčkem

skus to dat na chvilu do ineho prijimaca..
uživatel
iko
08.07.2008, 17:38.07

for nascar

z gitalu Ti napsali správně :laughing: a bude hůř R^ a pak si teprve koupíte spolehlivé receivry :O
uživatel
vodnar
08.07.2008, 19:24.22

Tedy Technisat DIGIT CCI byl a je dle me zkusenosti dobry receiver s original dekoderem Cryptoworks,koupil jsem ho v r.2004 a 4 roky pracuje ve spolecnem rozvodu (PRIMA).Budto poptat primo OMKO - overit firmware,nebo novy modul Cryptoworks.Vyvoj jde bohuzel kupredu (nekdy i leva):)
uživatel
hdpe
08.07.2008, 19:55.56

Doted mam DIGIT CCI a fakt super pristroj. Jeden integrovany CW modul a jeden Technisat CW/Conax modul zastrcen. Mam v nem Gitalku a starou SlovakLink kartu a slape uplne v pohode!!! Jedina chyba tohoto stroje je absence ceskeho EPG a TXT :-( Z Technisatu mi odpovedeli, ze na cestinu dlabou.
uživatel
faust
09.07.2008, 07:28.12

TO-vodnar
Ty se nezapřeš,Tvé rady jsou jako diamant,radost pohledět.
uživatel
hobza