Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.07.2008, 15:48.54

vantage7100

zdravim vas, prosim majitele techto prijmacu aby mi pomohli.1) vlastni nekdo cesky manual? 2).co muhu mit spatne nastaveno,kdyz se mi upc karta v modulu diablo po cca.15 vterinach prestane hrat,v pristroji vantage?v mascomu a jinych na stejnem modulu hraje.pokud ji vlozim do jineho modulu treba platinum,hraje i ve vantage prijmaci. 3) proc prijmac vantage pri rucnim proladeni urciteho transporderu nenajde vsechny kanaly?jak se resi tato situace,kdyz jine prijmace naladi vse? prosim vsechny kdo ma nejake zkusenosti s timto prijmacem aby do tohoto vlakna napsali vse co znaji,,,pokud na to maji cas.dekuji mnohokrat za vsechny musky ktere mate vychytane.
uživatel
john1
26.07.2008, 16:04.38

RE: vantage7100

co myslis tim ze nenaladi vse a jine jo,mel jsem ferdu ted mam vantage a ferda pokud si dobre pamatuji take neumel naladit nektere kanaly ,u meho vantage co potrebuji naladeno ma a zdaleko to asi neni vse ,takze nerozumim co je to vše ,a co není ,pokud nelze naladit nejaky kanal tak to napis co nejde ale "vse" je nic nerikajici a ohledne karty by ti mohl poradit Hery
uživatel
jofan
26.07.2008, 16:20.54

vantage 7100S

Mne ide v pohode vsetko,gitalka slape aj ina karetka,aj diabolo islo aj kanaly nacita co ma nacitat.Co mas za sw tam?Staci sa len trochu pohrat s tymto prijmacom,mas tam ceske menu,citat a pozerat na obrazovku a podla toho pracovat s nim.Ziadna veda,uplne jednoducha masinka.A to tu bolo nareku ,že nie kazdy to zvladne
uživatel
lubo540
26.07.2008, 18:57.23

john1

no napriklad chci proladit TP12070 na astre1 a nenaskoci tam blue movie,ostatni jsem zatim nekontroloval.zapojil jsem to v cera vecer,hned jak jsem se vratil z dovci.a ta upc karta nejde pouze v diablu na vantage na ferdovi i mascomu to jde ve stejnem modulu.pokud ale modul vymenim za jiny ,treba platinum tak to hraje.pokud dam samotnou kartu do ctecky taky nehraje a kartu davam spravne cipem dolu,v menu se normalne da vyvolat a nacist.tak nevim,myslel jsem si ze oznaceni pro ctecku UCAS znamena ze je univerzalni,proto jsem se ptal jestli se nekde musi neco nastavit,ale myslel jsem tim to co neni jasne hned na prvni pohled.menu je samozrejme v cestine a takove to klasicke nastaveni si myslim ze umim,proto se ptam.soft tam je asi originalni,jeste jsem nic neaktulizoval.jeste na to mrknu a napisu co jse zmenilo.
uživatel
john1
26.07.2008, 20:42.16

john1

dej AB18 sex a zmečni tlačítko OPTIUM a máš tam dalších 5 programů,které chceš včetně blue movie/.
uživatel
hery
26.07.2008, 21:05.14

lubo540

když je tak jednoduchá tak rozchoď RAI 1 až RAI4/seca2/hotbird 10992 frekv./27500vert. a řeknu si ,že jsi dobrý,a příjdu do učení k tobě.
uživatel
hery
26.07.2008, 21:23.38

lubo540

jde TI v EMU na VANTAGE třeba hotbird sex G a D atd.11411 frekv./27500,Hor.???ale prosím bez diabla,já koukám a v pohodě,i jedním pivem prazdroj a diablo v šuplíku.
uživatel
hery
26.07.2008, 21:25.01

hery

dnes robim,zasjtra to skusim...inac ti taliani idu na astre 23,5 tak som to este neskusal.zajtra ti dam vediet.Ja som len laik hery,toto masm len taku zabavku a mne idu skandinavske programy aj bez diabla...bebe
uživatel
lubo540
26.07.2008, 21:27.03

hery

vsetko zajtra ,ale sa mi zda ze na pande bol sowcam na ten sex canal a ked neni dorazime ho tam rucne
uživatel
lubo540
26.07.2008, 21:38.36

lubo540

jo pak Ti ten sex kanál půjde ok,ale Ty Italy těžko rozchodíš,tam budeš muset zůstat na ASTRA23,5 věř mi. zatím čau a v práci se moc neunav,abys mohl doma ještě plnit povinnosti,čau,
uživatel
hery
27.07.2008, 15:12.02

RE: vantage7100

blue movie ta dostaneš taky zadáním parametrů v setting editoru. Pak jsou normálně v settingu. Pokud znáš patřičné údaje, můžeš zadat libovolný kanál
uživatel
Orion