Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.08.2008, 19:46.51

Cb21

Mě by zajímalo když se tak urputně hádás s každým co máš nebo si videl v emu proč nám to nějak nezdokumentuješě aby sme ti troška věřily .. já taky můžu plácat že mam prolomený UPC páč ten jejich CW se dá supersatelitem za 450 000 Kč rozložit na jednotlivá data a pak zase složit.. Bo jak si to psal :)
uživatel
Killercek
02.08.2008, 19:56.13

RE: Cb21

Mňa by najviac zaujímalo ako ,,vojíždi ,,tý svoje montážniky keď pracuje na dve smeny. A ešte pracuje aj ako telefonny informátor. A na chalupe to chytá na ešus
A čo sa týka tých tvojích príspevkov a odpovedí , sú tak na dve veci... to vieme , len nevieme jeho IQ. Asi trpí rozdvojenou osobnosťou. No tu na diskusii už má aj kamaráta .Zatiaľ len jedného. Čo ten tu už popísal ...
uživatel
color21
02.08.2008, 19:58.50

:))) :))) :))) :))) :)))
1)Antonín,VF a někteří jsou "přesvědčeni,že to není možné"...nezlob se..nechám je v tom...
2)když někomu něco slíbíš,prozradíš to Všem na webu???
3)i Ti moji známí,kteří umí mnohem víc nežli .....píp:-)) se sem občas juknou...(ale zcela vyjímečně..pravda)
4)info,které jsem sdělil na meilu rozhodně nevedou k nalezení té správné cesty...viz za druhé
5)už vůbec si to nemohu dovolit vzhledem k tomu co dělám.
6)pokud se někdo sejří tak kam nemám,co s ním?prostě ho poslat jinam? Rv
7)jistí lidé opravdu nemají zájem aby se něco dostalo na web a už vůbec né sem....
uživatel
cb21
02.08.2008, 20:05.10

To čo si zase popísal ? To je super tajné ? To je len pre vyvolených ,alebo len pre tých čo tu všetko žerú ?A čo na psichiatrii ? Doktori nad tebou krútia hlavou. Nepi nehuľ a nepíš nezmysly. Začni sa správať normálne. To sa už síce napraviť nedá . Dá sa to však spomaliť.
uživatel
color21
02.08.2008, 20:11.09

tak naposledy pro color21...je mi zcela jedno co si myslíš..já Ti to neberu...máš na to právo:-)))
více se s Tebou bavit nehodlám....promin
uživatel
cb21
02.08.2008, 20:16.49

@color21

fuj. normálně, jo? co to je? to je něco zdraví prospěšnýho, jo? spíš uvěřím že tyranosaurus rex byl býložravec a žil zároveň s lidmi a žil s nima v harmonii a podle deseti přikázání až do prvního hříchu!
uživatel
vortimond
02.08.2008, 20:19.25

Ja tiež nemám nič proti tebe. Ja to tu berem ako jednu super zábavu. Ty si tu miestny šašo , tak sa podľa toho musíš aj správať. No a poniektorí tu na teba dávajú pozor aby sa nič nestalo.
uživatel
color21
02.08.2008, 20:22.31

vorti: první hřích to myslíš Adámka a Evičku? a s lístečkama na .... :)
uživatel
cb21
02.08.2008, 20:29.26

To bol druhý hriech . Som zvedavý na ten prvý.
uživatel
color21
02.08.2008, 20:30.46

color21

nerád sa miešam do debaty ale neprestal si brat určitý druh liekov
uživatel
hujer23
02.08.2008, 20:33.36

tak to ani neznám. chybí mi začátek. moje salátové vydání bible začíná až příběhem o tom, jak spravedlivý Lot - kterého Hospodin zachránil před zkázou hříšné sodomy a gomory - jednoho krásného dne přebral vína a oplodnil potom nevědomky své dvě dospívající dcery. ale s tím adamem a evou to může být taky zajímavý. někdy mi to musíte vyprávět
uživatel
vortimond
02.08.2008, 20:35.29

nie neberem zatiaľ žiadne lieky . Určitý druh liekov niekto prestal brať a potom sú tu z toho tie nezmysly. Ja nie som stredobodom pozornosti.
uživatel
color21
02.08.2008, 20:35.40

vortík: to se spolehni:-) salátové vydání nemám,mohu dodat nesalátové R^
uživatel
cb21
02.08.2008, 20:38.02

Mám takovou teorii.
Je to vlastně takový nekonečný cyklus bezpáteřního získávání informací, jaký nám tu cb21 předvádí.
Nevím už, kdy na toto fórum přišel a co v té chvíli uměl, ale všiml jsem si jedné věci.

1) cb21 napíše nějaký blud, domněnku nebo nějakou nejistou informaci, kterou si víceméně potřebuje ověřit, nastudovat atd... a uvede to tu stylem sobě vlastním = světová senzace, která - díky skladbě diskutujících serveru parabola.cz - zaručeně skončí v TOP rubrikách.

2) poté následuje korekční fáze, kdy někdo méně obalamutitelný než ostatní ten blud opraví, vysvětlí, jak se věci mají atd...

3) na což většinou cb21 zareaguje hromadou smajlíků a spletí podivné češtiny typu "diabílko oukejíček", jakože je to přece samozřejmost a svou původní, do očí bijící neznalost s bravurou sobě vlastní bryskně zametá pod koberec, a to tak dokonale, že i ta, ten..., co mu to vysvětlil, na první pohled vedle něj vypadá jako úplná nula.

4) cb21 si zapamatuje, jak se věci mají - viz. fáze 2 a do dalších "bojů" vchází zase o něco chytřejší.

5) tak to šlo určitý čas, až to (díky určitým získaným znalostem) přerostlo do složitější problematiky typu možnosti N3 v EMU, na což už potenciální vyvraceč bludů potřebuje být velice dobře znalostně a argumentačně vybavený, aby tato tvrzení dokázal vyvrátit a zároveň u toho vypadal přesvědčivě a mohl svá tvrzení podložit důkazy.

...resp. na vytvoření bludu důkaz nepotřebujete, ale na jeho popření už ano...

Pozorně se podívejte na tento odkaz pár dnů zpět, jakou do očí bijící neznalost - vzhledem ke svým údajným N3 znalostem - v této diskusi cb21 předvedl a zvláště si všimněte, jak z toho "vybruslil", i když tu už mu to asi málokdo věřil, bo to fakt byla bota jak sviňa...

https://www.parabola.cz/forum/reply-140357/

@cb21 - v té výše uvedené diskusi si se měl opravdu přiznat, jak ti tam někteří dobře radili, a ne se ohánět smajlíkama a tím, že sis dělal srandu, takhle se znalý člověk nemůže chovat, to odporuje veškeré logice. :fuming:
uživatel
D2MAC
02.08.2008, 20:38.19

vortimond

Ten prvý hriech o tom je len časť napísaná. citujem: Duch svätý zostúpil z nebies v podobe holubice . No ja si aj tak myslím , že to bol iný vták.
uživatel
color21
02.08.2008, 20:48.04

D2MAC čéče,Ty si se minul povolání...Ty jsi ouplnej psycholog:-)
uživatel
cb21
02.08.2008, 20:50.54

D2MAC

Je to napísané SUPER. On uznáva iba teba.
Ten príspevok nemá chybu.

Neskúšal to niekto ?
uživatel
color21
02.08.2008, 20:58.09

Kruci ten LOT byl ale pedouš,a tak to v té ideologii pokračuje dodnes.Záhadně se cb21 se svým n3 rozšiřuje i po polských forech ,kde po tomto začala pěkná zháňka!
uživatel
spyko
02.08.2008, 21:03.19

cb21

Nechci se nějak dotknout tvých hackerských schopností,ale s tou N3 to je fakt úlet....bota jako prase!!! Ale nezávidím ti N3 v emu :laughing: :laughing: Jen se divím,že to tady někdo žere vůbec takovou pitomost
uživatel
fanda
02.08.2008, 21:06.41

kdo si to tu denně pročítá tak musí vědět co je cb21 zač.
Hňup jak sviňa. :)))
uživatel
alda
02.08.2008, 21:07.06

ahoj. neco jsem tady koukal a nasel, ze ty neco vis o D+ v emu. muzes mi neco napsat ,mel bych zajem.

Autor: Vortimod
Vortimod
ahoj.Včera jsem měl s kámošem celkem dlouhý telefonát a ptal jsem se,jestli to tu mohu pustit,aby někteří inteligenti pochopili,že emu neni jediná možnost jak sledovat zakodované kanály krom RAS a tzv.BISSprofi(jen na feedech).Jeddiné co mohu pustit je to,že se jedná o velmi drahý PROFESIONÁlnÍ příjmač,který dokáže rozložit celý dat. stream.To je opravdu vče co o tom mohu napsat zde na parabole.Říkal mi o možnosti,že pokud by měl někdo zájem,tak přeze mne....další debata přes cb21@seznam.cz
Vortíku
od 40k - 400k podle toho co umí .On má ...v poště:-)...a pak ještě jeden...v poště...je to ovládané přes PC a je to jako deska do "raka" Pokud mi rozumíš...
rad bych ,ale to jsem slíbil,že typ toho profi zařízení v poště a další info o tom pouze a jedině přes něj....
Autor: cb21
:-)))))))))))))))))))))))))))to sou věci :))) :))) :))) :))) :))) :)))
Autor: cb21 cb21 nalomen
No tak panove ....ale uz je zakodovany v Nagre4 :)) :)
Autor: admin 007
pro D2mac
můžeš se mi ozvat na meila? cb21@seznam.cz...mám zajímavou zprávu ohledně celého kodovaní a to i cs linku a premiere a td....jednou jsem psal,že vše přejde na videoguard...oprava....bude to něco jiného.....
dalko
moc rád bych pomohl ale já se všeobecně sdílení obávám neb si myslim že dohledání osoby co sdílí neni složité ani když by to jelo přes anonym server.Zatim je těch lidí málo,tak se to tolik neřeší.V Polsku už ale takto pár lidí tušim zavřeli...mě osobně je to jedno a bohužel se o to nezajímám hlouběji.Jen vim že to jde.Zkus tv sat nela v Praze.Nebo AVservis na Zbraslavi v Praze.Bohužel víc ti nepomohu neb bych rád..
uživatel
JANOSIK
02.08.2008, 21:37.31

Kdo řekne této hoře: "Zdvihni se a vrhni do moře!", a nebude ve svém srdci pochybovat, ale věřit, že se stane, co říká, bude to mít (Mk 11,23)

Výklad: Je zajímavé, že se zde nehovoří o žádné víře v Hospodina, jak se to často některými knězi (kteří neznají písmo) vysvětluje. Naopak se zde naráží na subjektivní povahu našeho vnímání. Tento jev (pohybující se hora) zná každý, kdo se aspoň občas prochází někde po krajině. Vysvětluje si ho ale jako optický klam. Ve skutečnosti se jedná o subjektivní realitu, která je stejně tak platná jako realita objektivní. A to z toho důvodu, že žádnou objektivní realitu v podstatě nikdy neznáme. Všechno vnímáme prostřednictvím sebe sama - subjektivně. Je proto možná chyba domnívat se, že když platí jedno (např. že já jsem domýšlivý), tak rozhodně nemůže platit druhé (např. že jsem šašek).
uživatel
vortimond
02.08.2008, 21:49.41

@alda

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: přesně tak-je to ůplné telátko!!! Ale atˇ tu dále "září"-nechejme ho tak! Oni ho totiž dost čsto pouštějí z ůstavu... :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
jamess96
02.08.2008, 21:51.03

ano i tohle je názor, ale já jsem to tak pochopil, že Cb21 by nám mohl teoreticky prozradit jak koukat na N3 v EMUlaci, ale bohužel je to tak tajné, že by nás v zápětí musel zlikvidovat. Takže asi tak nějak to vidím já.
uživatel
pepiino
02.08.2008, 21:51.16

vortík: to jsi napsal hezky R^
uživatel
cb21
02.08.2008, 21:54.49

pepino: :))) to je moc tvrdě řečeno:-))
uživatel
cb21
02.08.2008, 21:56.10

@pepiino

A kdyby jenom N3 v emu...to je jen začátek...brzy bude i virtualní NDS v emu...ale také samozřejmě TOP SECRET :laughing: :laughing:
uživatel
fanda
02.08.2008, 22:12.43

Tohle vlákno je super... ale co , hlavní je zdraví :-))))

Stejně de fšecko podstatné sdílet :-))))
uživatel
kacenkin
02.08.2008, 22:23.52

čauky:-) Ty jsi byl taky nejblíže k té "správně cestě"....ne tim,že jsi mě věřil,ale tim co jsi mě poslal R^
sdílení je sice dobrá věc,nicméně pokud nemáš anonymní wifinu a za celou dobu se nepřihl.nikam na meil a pod. z čeho by šlo vysledovat ,tak ...bojim bojim.....proto se sdílí většinou privátně ci v nějaké uzké malé grupě :-/
uživatel
cb21
02.08.2008, 22:24.28

chci říci toto: mám takový dojem že se mi všichni jenom zdáte. o nagře ani nemluvě. ale nejsem si ovšem jistej jestli se zdám já vám. ale vycházím z toho, že asi nejspíš jo. ale zatím sem nenašel jedinej způsob jak to dokázat nebo vyvrátit. za tohoto stavu se nemá moc smysl rozčilovat páč je to stejně na nic.
uživatel
vortimond
02.08.2008, 22:28.41

vortík: tak nějak.....
uživatel
cb21
02.08.2008, 22:29.06

Tiež som toho názoru.
uživatel
JANOSIK
02.08.2008, 22:43.36

no je pravda, že většino jednám v rukavičkách - boxeristických, tak se nediv
uživatel
pepiino
02.08.2008, 22:52.03

Worti

tato filozofie je nebezpečná a mohla by se zvrátit v nebezpečné akce a zkoušky,nedejbože podložená nějakou maruškou.Přeju hodně zdraví.
uživatel
spyko
03.08.2008, 00:21.20

Kdysi jsem již svůj názor na cb21 psal. Nebudu to nijak rozpatlávat, naprostý souhlas s D2MAC, color21, JANOSIK a další.

Jen mě dneska nějak víc překvapuje vortimond, jak cb21 přicmrndává, a to ještě úplnými nesmysly! Není to nahodou jeden a ten samý pisatel? :O
uživatel
Zip
03.08.2008, 02:04.32

zip Trejdista se vzbudil.Milý hochu,ten Vortimond co si myslíš,že píše nesmysly,je dle mého mnohem vzdělanější nežli jsi Ty.Běž prodávat TaT kartičky a rad ostatnim,co to potřebují.Je hezké,že zde někteří vědí,co je to EMM ECM CW a podobně.Já to zas tolik vědět ani nepotřebuji.Dokáži si opravit to co potřebuji.Dokáži se naučit to co tu vědí ostatní jako JosefBA,D2mac,ale já na to nemám čas a ani co jsem tak zjistil, to nemá žádný smysl(krom "hraní si" s třeba nanem C841 u crw a podobně :))) :))) Jsi akorát prudič nic víc Rv
uživatel
cb21
03.08.2008, 08:42.04

1. Antonín je přesvědčen, že jde ledacos.
2. Antonín je přesvědčen, že cb21 toho ví tak málo, že je to skoro nic, a že jestli něco jde, tak na to rozhodně nepřijde naprostý neznalý budulínek, jehož "myšlenkové" postupy popsal trefně D2MAC.
3. Antonín je přesvědčen, že cb21 toho ví tak málo, že by mu Antonín byl schopen předstírat, že ulomil nové karty nagra, aniž by ten trik cb21 byl schopen poznat. Dokonce několika způsoby.
4. Antonín je přesvědčen, že sám nemá prostředky ani znalosti k ulomení napga3, ale k předstírání ano.

P.S. Příště si budu dělat tiskového mluvčího radši sám. Milý cb21, ty ani nejsi schopen postřehnout a pochopit, co já si vlastně myslím.
uživatel
Antonín
03.08.2008, 08:52.29

zaprvé mne to absolutně nezajímá za druhé předstírat emulaci předemnou nedokážeš ani omylem,prostě to by si musel mít origoš kartu.:-)Mé znalosti také neznáš ani omylem.To co tu píšu(a hlavně proč to tu píšu)o tom "tatko"nemáš ani páru a a ni jí mít nemůžeš)Navíc jsem myslel,že jsi alespon o trochu chytřejší nežli někteří odsud,neb mi laskavě napiš chytrolíne,kde jsem kdy tvrdil,že dokážu já N3 prolomit.Chci jedinou větu odemne.Skoda,že d2mac netuší kdo vlastně jsem.Pak by tu svou "trefnou poznámku"poupravil.:-))
uživatel
cb21
03.08.2008, 10:06.38

@cb21

D2MAC mozna netusi co jsi zac, ale ja to vim presne. jsi chvastounska buzna, ktera je rada stredobodem pozornosti a je tuze rada kdyz ji na mejla napise nejaky chlapecek - mozna potencionalni to obet ;P :zombie: :scared:
uživatel
Vlado Fogo
03.08.2008, 10:37.38

@cb21
Ty pravděpodobně ani nechápeš, jakého blba tu ze sebe sam děláš. Ty mi nestojíš za to, abych se tu s tebou vybavoval, jelikož jsi akorát tak velký tlučhuba, který ničemu nerozumí a tlachá o všem!

K Vortimond, já jej znám jen ze zdejších diskusí a poznámka o přicmrndávání byla míněna k tomuto diskus. přispěvku, protože dokud se nedal dohromady s cb21, tak jeho rady či poznámky byly většinou k věci a rozumné.
uživatel
Zip
03.08.2008, 10:42.34

Právě třeba ty originální karty narozdíl od tebe mám. A tudíž aspoň něco vím o tom, jak funguje. Jsou věci, které zjevně přesahují tvoje chápání, stavíš na mylých předpokladech. A pak ti z toho vylezou nesmysly. Vem to jako fakt, že je to mimo tvoji zónu. Není to nic hrozného, každý z nás něčemu nerozumí. Akorát by se neměl chvástat v té oblasti, o které neví skoro nic.
uživatel
Antonín
03.08.2008, 12:15.46

No pekne ste to tu popísali. Škoda že som bol preč , mohol som sa pridať. Trochu som si pozrel hystoriu ,kde su uvedené aj časy ,kedy kto prispel. Takže ten prudič color21 má úplnú pravdu. Podľa toho sa dá zistiť ,že cb21 pracuje na dve smeny.
K tým jeho príspevkom a odpovedí , je to na sto percent ako napísal D2MAC. Zbiera informácie a potom rozdáva rozum ostatným a tí ho tu žerú. Čo si pamätám na G-box config ho prvý nachytal Vlado Fogo. Potom tu čosi napísal , že na chalupe to chytá na ešus (z lídlu má parabolu 80 cm) ,cez svoju tetu v Nemecku môze zohnať kartu MTV . A ešte robí telefonneho operátora - to je na tie smeny, no a samozrejme montuje digi tv .No to fakt neviem ako to všetko stíha. A keďže je tu stále a píše tu same sračky ,berem ho tu ako najlepšieho táraja , drýstaja ,chválenkára ,vševedka . Takých montážnikov ako je cb21 ,naserem do rána za kýbel. Čo sme komu spravili ,že nás boh trestá ?
uživatel
oneeeee
03.08.2008, 12:17.47

@cb21

a neplakej nám, "cebíku" :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
jamess96
03.08.2008, 12:31.20

No ja myslim, ze tech vzajemnych urazek bylo dost.
uživatel
007