| 03.08.2008, 14:08.16 | |
john1zdravim vas,prosim vas jak mam spravne rozebrat lnb abych to nerozlamal? je to twin diavolo.je to lepene nebo zacvakane? |
![]() john1 |
| 03.08.2008, 20:34.59 | |
RE: john1a naco ho potrebujes rozobrat ?? hmm, trufas si snad na opravu ? pri cenach LNB okolo 250 sk vydas viac energie na rozobranie a nasledne hermeticke uzavretie - ver mi |
![]() Vlado Fogo |
| 03.08.2008, 20:52.24 | |
john1nez jsem se vratil z dovci,tak mi kopli balonem do jedne paraboly.ted je znej singl,jeden vystup uz nejde.koupil bych si novej hned ,ale v irsku maj prd,vis.a casu mam dost tak proc se nopodivat co se snim stalo.jen potrebuji radu jak to rozloupnout nez to nekde praskne.diky |
![]() john1 |
| 03.08.2008, 21:05.49 | |
RE: john1plastovy kryt das dole, ale ten podstatny vodotesny "kovovy" leda tak rozbrusovackou :))) |
![]() Vlado Fogo |
| 03.08.2008, 21:08.37 | |
RE: john1Rozobrať len mechanicky - pílka a podobne . Po obkukaní a následnej oprave alebo neoprave , použiť silikon a po prvom daždi zahodiť a sat prijímač do servisu. Existuje aj internetová zásielková služba napríklad Omko ktorý ti to vďačne pošle aj ja severný pól. Alebo v Írsku nefungujú banky a nemajú čísla účtu , alebo čo . |
![]() oneeeee |
| 04.08.2008, 01:38.44 | |
john1no ,,tak aspon nejaka rada.aspon je videt ze nejsem sam kdo se chce podivat do vnitrku lnb,kdyz uz je spatny.omko znam velmi dobre a banky tu jsou taky a dokonce neplatim zadne poplatky,kdyz uz se takhle ptas.zeptal sem se pouze proto,ze jsem kdysi cetl o upravach lnb pro prijem jineho pasma,tod vse.jen jsem chtel vedet ktera cast lnb ma slabinu pro pripad narazu.je jasny ze si koupim jiny. |
![]() john1 |