Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.08.2008, 19:15.07

platinum

zdravim vas,prosim o radujak s formatovat modul v cas3, ,,nebo se to sformatuje pri instalaci noveho softu v bloku 2??? kdyz se ridim podle pokynu ktere mi vyhazuje studio 8.4 tk jen cekam a nic se nedeje.napiseto abych cekal a nic,,,dole je hlaska stlacte ok pro pokracovani a zase nic. kdo ma zkusenosti stimto modulem ,,poradte jak na to prosim..
uživatel
john1
04.08.2008, 22:12.18

Re:platinum

Mam take Platinum.Pouzivam novejsi CAS 8,5,0 je na strance Duolabs ke stazeni.Zalezi na tom jestli nahravas soft s koncovkou bin.,nebo keys.Bin se dava do bloku 2,keys do bloku 14.Vyzkousej vsechn tri moznosti co CAS nabizi. XCAM Premium CAM XCAM Premium s Orionem nebo posledni moznost XCAM Platinum. Pokud zachovas bloky a bin nebo keys tak se neda nic zkazit.Bud to funguje nebo nefunguje.
uživatel
pivnik
05.08.2008, 01:24.40

re pivnik

no prave,tohle vsechno jsem jiz zkousel.dostal jsem ten modul nahran s orionem3008 a hrala premiere,bez problemu.po nechtenem cekanikdy jsem prenul na digi se asi po cca.3minutach spustila i digi.byl jsem myle prekvapen a zacal jsem lovit co tento modul dokaze.bohuzel kdyz je nekde neco ke ztazeni tak je u toho malo kdy neco napsano,tak jsem cetl a hledal celej den,dnes. ted naposledy jsem zkusil dostat do modulu verzi 3009.pouzil jsem klasicky program na prenos dat pro tento modul,oznacil jsem blok2 a dal update.behali dole modre listicky jak maji podle navodu na gsmobilu.nakonec hlaska vse hotovo.ukoncim program vyndam modul,dam do prijmace a opet tam naskoci orion 3008.proste se to neprepise.prvni co mne napadlo ze se musi nejdrive modul s formatovat ale kde a jak.nikde nic takoveho nevidim,ani v cas studiu,proste nikde. toto vse jsem delal proto ze se mi asi po dvou dnech digi zacalo sekat a obraz jakoby prehraval dvaprogramy najednou,sel pouze zvuk a asi po 5 minutach vypadlo vse uplne.dokonce i dva programy ktere jsou zrejme jako bonus k modulu hraji asi 3min.a seknou se cca. na 10vterin a takhle se to opakuje neustale.zkousel jsem juknout do menu prijmace,zda nemam neco spatne nastaveno,ale na nic jsem neprisel.takze momentalne mam nahran software orion3008 a klice jsou prehrane zrejme spatnymi,kdyz prestala hrat premiere.da se nejakym programem vycist co je nahrano v modulu?jak znej dostat ven klice,atd??musi se tedy tento mudul pred dalsim programovanim formatovat jako diablo?pokud ano tak jak?dekuji za vase odpovedi.
uživatel
john1
05.08.2008, 12:54.56

re:john1

mam v modulu take 3008,formatovat se nemusi.Stary obsah byva zrejme pred nahranim noveho softu vymazan a novy nahran.Tento modul neni zadny zazrak,Diablo,T-rex nebo Dragon se mi zda lepsi,klice se daji menit pomoci dalkoveho ovladani.To s Platinem nejde,pouze nahrat nove keys,nebo novy firmware.S X-CAMEM jsou stejne potize.Ten se mi take nedarilo upgradovat vyse a to jsem zkousel vse dostupne.Treba odepise nekdo kdo ma s timto modulem vetsi zkousenosti.
uživatel
pivnik