| 05.08.2008, 14:49.20 | |
Karty skylinkChtěl bych se zeptat našich slovenských kamarádů zdali už probíchá výměna karet ??? Mám totiš jednu takovou a jsem zvědavý jestli mi ju ten dotyčný pošle !!!??? |
![]() Humik |
| 05.08.2008, 15:40.06 | |
RE: Karty skylink"Stare" karty Skylink podla mna neprestavaju byt funkcne - ale ak chces pozerat STV3, tak budes potrebovat novu. Inak este asi nie. Naviac vymena bielej karty za modru je spoplatnena sumou 400 Sk a ak teda mas na niekoho kartu registrovanu, pochybujem ze len tak dobrovolne zo svojho poplatok zaplati a kartu ti posle. |
![]() tibko |
| 05.08.2008, 16:03.56 | |
RE: Karty skylinktibko, když nevíš, tak nepiš. |
![]() 1crusty |
| 05.08.2008, 16:21.05 | |
RE: Karty skylinkŘešim ten samý problém s výměnou karty skylink kterou mi registroval slovenský občan a já mu na oplátku zaregistroval t-t kartu. Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti s tim zda jde nějak odhlásit nebo deaktivovat karta t-t. Nemáte s tim někdo zkušenost ? |
![]() mbalik |
| 05.08.2008, 16:40.36 | |
RE: Karty skylinkdeaktivvovat kartu T-T lze, stačí vypsat formulář na jejich stránkách, uvést číslo karty, jméno a adresu na koho je registrovaná, kontaktní email, a oni se ti ozvou, nedávno jsem jednu ztracenou kartu takhle deaktivoval |
![]() DARED |
| 05.08.2008, 17:34.41 | |
VymenaPripievatel "tibko" zrejme malo studuje a preto to,co pise, nie je pravda! A preto este raz : SkyLink zasiela vsetkym abonentom bielych kariet na uzemi SR nove - modre karty - s novym cipom, ktory otvori STV3 ! K tomuto kroku ich donutila povinnost spristupnit verejnopravnu trojku kazdemu obcanovi ! Po zasunuti modrej karty do prijimaca sa stara biela karta do 40 dni zablokuje. Na novej modrej karte teda okrem STV3 nic ine nepojde.Ak majitel modrej karty zasle 400sk na ucet SkyLinku, karta mu spristupni CT1,CT2,Prima. Dufam, ze tomuto uz kazdy porozumel. PS. Zalezi na charaktere "slovaka" ako s novou kartou nalozi,ale podla mna sa rozmnozia inzeraty typu: Predam novu kartu Skylink, riadne registrovanu! Zelam Vam pekny den ! |
![]() aklec |
| 05.08.2008, 17:49.50 | |
RE: Karty skylinkaklec chcel si napisat nic "NOVE" okrem stv3 nepojde, lebo z tvojho prispevku vyplyva ze pojde na nej len STV3 |
![]() PEPE8989 |
| 05.08.2008, 18:30.11 | |
RE: Karty skylinkamm gitalku komplet, tedy i STV by tam melo byt co ziskam navic ze si sezenu skylink kartu a za kolik se da sehnat? Diky. |
![]() gorro |
| 05.08.2008, 20:12.26 | |
gorroZískáš navíc Markýzu, JOJ, STV 3 Sport ... mám jednu na prodej, v případě zájmu napiš na email : digisat@seznam.cz |
![]() drobeček |
| 05.08.2008, 21:21.59 | |
@HumíkLen tu blábolíte a nikto humíkovi zatiaľ neodpovedal,tak to urobím ja: "Mám zaregistrované na seba 3 karty pre príjem slovenských programov a zatiaľ mi ešte žiadna na výmenu neprišla a silne pochybujem že to stihnú do 8.8.2008 ako som čítal že by to tak chceli spraviť.I keď.....necháme sa prekvapiť |
![]() robina2 |
| 05.08.2008, 23:35.18 | |
RE: Karty skylinkMam oficialne dodanu novu modru kartu, zaplatil som na nu Multi. Na starej bielej karte, tiez ofiko, su zatial zapisy az do 8.8.08. Zapisy dosli dva tyzdne po aktivacii novej. Ci pridu dalsie zapisy aj na staru kartu, neviem. Podla overenia na skylink.sk je aj ta biela karta stale aktivna bez casoveho obmedzenia. Podla mojho nazoru budu stare biele karty fungovat az do ukoncenia rozosielania a aktivacie novych modrych kariet. Asi sa im deaktivacia starych nechce robit(zeby financie ?) Aj tak umoznuju len STV1,2, Markizu a Jojku. Stv3 sa na nich pozerat nebude dat... Nepredpokladam zivotnost bielych kariet na viac, ako na mesiac. Zmena ID a key urobia svoje :-) |
![]() vado |
| 06.08.2008, 09:45.17 | |
RE: Karty skylinkno na tej markize je stejne ho... viz LIVE stream: mms://wms.the.sk/tvsvetmarkizalive to si vazne da nekdo (cech) 2990 Sk za to aby mel ty 2-3 programy nevalne kvality? a to bych musel mit nejaky schopny receiver se 2 cteckami, ze? Ktery nejlevnejsi receiver ma 2x Cryptoworks :-) |
![]() gorro |