Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.08.2008, 17:04.52

X-Cam Platinum

omylem jsem nahral do tohoto modulu blok 0 ktery patri do bloku 2 ted se jiz modul nehlasi nijak (cas3)je zcela novy na duolabs jsem sice nasel postup jak ho opravit pomoci pribalenych J a dummy card ale modul se musi rozdelat jde to tak opravdu a troufnul by si na to nekdo?dik.skohy
uživatel
skohy
05.08.2008, 23:14.56

RE:Troufnul

http://www.xcrypt.t3.to/ z výše uvedeného si stáhni 3200, otevři loader a ve složce Bootloader najdeš soubor xloader.xcr, přes nulu ho tam natáhni a přes dvojku dej orion3200.bix, mělo by to fakčit, pokud ne tak se ozvi
uživatel
Babui
09.08.2008, 23:12.21

re Babui

zdravim te,mam jeste mensi problem a ty jsi evidentne jediny kdo reaguje na prispevky ohledne platina.prehral jsem tedy verzi 3008 verzi 3200.ta funguje a premiere hraje,ale karta upc nemaka v modulu.program bezi ale obraz je rozdelen ne dva programy,zvuk hraje normalne.predtim kdyz jsem modul koupil tak karta upc s nahranou verzi 3008 fungovala bez problemu.nevis nahodou cim to je?nebo musim jeste neco prepsat v caid menu modulu?a jeste bych byl rad kdyby jsi mi rekl jestli se ti povedlo prehrat soft do modulu v cas3,protoze me to proste nejde,aspon tedy nevim jak na to,modul se spoji a mam tam asi pet klonek v menu ale pak nevim co dal?muzes mi pomoct ,prosim...dekuji base jan
uživatel
john1