Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.08.2008, 11:34.00

chybi mi zname programy na znamych pozicich

Zdravim a uvodem priznam, ze jsem uplny sat-beginner :-) Mam technikem cerstve nainstalovany sat-komplet (105cm parabola, multifeed 4x single LNB 0.1dB pres 4x1 DiseqC 1.0, receiver Topfield TF 5400PVR - ve slotu je strcene CAM Diablo rev. 2.3, zatim bez nahrate "naplne"). Na jednotlivych LNB mam pozice 13,19,23 a 28st.E, tzn. chapu-li spravne podle vyhledavani v Topfieldu, Hotbird, Astra1, Astra3 a Astra2. Nachazi mi to stovky kanalu (free i placenych), dohromady necelych 2tis. Ale mezi nimi chybi ty uplne nejzakladnejsi, jako ORF1 a 2, RTL, DSF nebo uplne chybi jakakoliv Premiere. Jine typicke kanaly jako napr. Pro7, Sat1 tam jsou OK. Nechal jsem to prohledavat s nastavenim Auto, bez uspechu. Nechal jsem to hledat i se zadanim konkretnich frekvenci (v MHz) a polaritou/rychlosti, co jsou tu na Parabole v aktualnich seznamech, ale vzdy bez uspechu. Na nekterych frekvencich (tusim ze 12692) se zda, ze na nich neco vidi, par programu tam prida, ale ne ty kyzene. Na jinych frekvencich (12480?) tam ani netukne. Pritom namatkovym prochazenim stazenych kanalu to sedi se seznamem programu, co jsou tady v seznamech na Parabole, takze snad koukam opravdu na ty spravne pozice a satelity, ostatne tak to i technik s merici technikou nasel. Nemate prosim tip, kde co delam spatne, pripadne kde muze byt co zle nastavene? Nebo se nektere programy mohou schovavat pod jinym nazvem a je nutne je najit a prejmenovat? Diky moc za jakoukoliv radu.
uživatel
Ajvn
09.08.2008, 13:52.39

RE: chybi mi zname programy na znamych pozicic...

zavolej si nejprve toho ferdu co ti to delal, to je prvni a posledni , a seznam ho se svym problemem.
uživatel
rj45