Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.11.2008, 00:07.15

Ohlédnutí za he@d SD8500 HDTV Challenger

zhruba měsíc testuji tento stroj a dávám své zkušenosti k diskusi o tomto stroji
Technická data psát nebudu, jsou dostupná
zmíním se pouze o 1x čtečce conax, 2x CI slot a 6-ti místném modrém displey 1,5cm a hodiny v sekundách,tedy
vypadý to na klon chessu, ale má čtečku, která se dá alternativním firmwerem předělat na uni, včetně cryptoworks-čte gital,TT,UPC, skylink blue-ne
bezproblémová spolupráce s moduly cryptoworks,zetacam, diablo,
testoval jsem tři firmwery a dospěl jsem k soudu, že 101, tedy ten nejstarší je asi nejvíce vyhovující tomuto stroji, dále jsem testoval diseqc 1.0, 1.2 motor-katastrofa se děla na vyšších verzích firmweru, head si nic nepamatuje (i když před vyhledáváním vše uloženo) až na několikátý pokus,
české menu chybí což nevadí-zvuková stopa je česká, ale není slovenská, což je dost problém, protože pokud je dual stopa upřednostní třeba maďarskou a slovenskou si musím zmáčknout sám a po přepnutí si to opět nepamatuje
obraz u HD vysílání pochopitelně vynikající v SD nic překvapujícího, má vychytávky na velikost obrazu a také na jas a kontrast,
neumí číst zápisy z karty pouze ID
DO- přehledné, logické,
Menu-klasické
Vzhledem k ceně přístroje a zabudované čtečce bych ho doporučil uživatelům na flotilu aster 1 a 3, tedy při maximálním použití dvou LNB je zcela vyhovující a splňuje potřeby majitele o HD vysílání včetně českých programů
uživatel
Babui
20.11.2008, 00:12.21

RE: Ohlédnutí za he@d SD8500 HDTV Challenger

Zajímavé,stručné a pro mne varující.Díky R^
uživatel
martin5
20.11.2008, 00:22.33

prosím,
jen doplním, že v této cenové kategorii (u dobrých prodejců) kolem 4000,- Kč (to zase byla hozená rukavice) :laughing: :laughing:
jednoznačně vyhrává FK ferguson 8500 HDTV-ten je sice ještě levnější, ale nutno zakoupit Cam
uživatel
Babui
20.11.2008, 10:22.45

verze 121 má češtinu , jede až na malé chyby :-/ celkem dobře ....
s tím ukládaní při ladění se to opravdu seká , je třeba vyskočit z MENU a jít tam znovu do ladění . snad další soft to vyřeší
uživatel
lubos3nec
20.11.2008, 10:31.19

přesně tak, češtinu má, dokonce ORF zvládá, ale co to zamrznutí zvuku při přepnutí, to je síla u první verze se to neprojevuje, máš pravdu snad to nová verze vyřeší R^
uživatel
Babui
27.03.2009, 19:11.09

Zamrzá a seká se. Nahrál jsem novější soft 136? fakt nevim nemám ho u sebe :))) a je to lepší. Motor katastrofa. Jak přidat družici mi je stále utajeno. Vyhledávání programů otřesné. Přidat nový TP horor. Sat se ani nepokouší si ho zapamatovat. Mám pocit, že mi prostě odmlouvá :))) Naladit 23,5 až 7W mi trvalo 6 hodin. Krása. Něco pro choleriky...
uživatel
lukas79
27.03.2009, 22:29.29

No a pak když si ho ještě pořídí nějaký bohoušek.. :laughing:
uživatel
Tomik535