| 08.07.2007, 10:59.15 | |
Premiere na DSX6010Zdravím Fórum.Lze na tomto Philipsu v EMU přijímat Premiere?Vím,že to lze přes PC(RS232),ale jde mi o emulaci.Klíče by měli být dostupné.Chodí to na většině přijímačů.Lze i tady? Díky. |
![]() Fero Ch |
| 08.07.2007, 11:14.28 | |
Re:Koukni nawww.gsmobil.net |
![]() alda |
| 08.07.2007, 11:46.50 | |
RE: Premiere na DSX6010A co tam uvidím nového?Na H5400 mi to chodí a proto se ptám,jestli se stav s DSX6010 změnil a nebo ne.Jestli znamená,že když na gsmobil.net nenajdu nic tak to nejde,tak to tedy opravdu nejde.Stránky samozřejmě znám.Ale než se tam objeví něco aktuálního,tak už to polovina ČR používá-nic vezlém.Když jsi mi psal odkaz,měl jsi trochu přiblížit.Obecné odpovědi jsou většinou na nic.Stránky jsou všeobecně známé,ale někteří jedinci jsou již mnohem dál než tyto stránky.Proto jsem se dotazoval.Já když nemůžu odpovědět konkrétně,tak raději neodpovídám.Potom je to samá duchaplná odpověď a výsledek nula.Samozřejmě,že nejdříve pátrám sám a potom se ptám.Třeba vyšel FW který Premiere podporuje a já to přehlédl.Díky |
![]() Fero Ch |
| 08.07.2007, 12:23.07 | |
Re: Fero ChNo coment(tak to sory je vidět z tvého příspěvku co jsi zač .....!) |
![]() alda |
| 08.07.2007, 13:34.15 | |
RE: Premiere na DSX6010To neměl být žádný útok na tvoji osobu.Opravdu jsem nic nenašel.A co jsem zač by mě docela zajímalo.To by také mohlo stačit napsat : Koukni na Google.comNejsem žádný super profesional,ale také žádný absolutní amatér.Že člověk nemůže něco najít neznamená,že všichni už ví co je zač.... Jo kde jsou ty doby,kdy to na Fórech vypadalo úplně jinak.Teď je každý frajer a profík. Tak tedy Sorry,spletl jsem si stránky.Od dneska už jen Google.com |
![]() Fero Ch |
| 08.07.2007, 14:41.42 | |
RE: Premiere na DSX6010Tak jsem dle návodu prošel ještě jednou stránky gsmobil.net a v době posledního článku na hlavní straně ještě Premiere chodilo,na fóru je poslední zmínka o Premiere z 3.7.2007 a to je dotaz,jestli vůbec Premiere bude na DSX chodit.Odpovědi žádné.Tak mi tedy odpovězte,jestli je závěr,že Premiere na DSX6010 nechodí? Stačilo tedy napsat:Bohužel,momentálně nelze.Byl bych spokojený,že jsem nikde nic nepřehlédl.Tedy na jiných Fórech a jiných stránkách.Zdravím.Mlčení je také odpověď. |
![]() Fero Ch |
| 08.07.2007, 15:27.25 | |
RE: Premiere na DSX6010Premiere na Philipsu DSX6010 pouze přes SBCL, to samé TPS.Premiere přes EMU na 6010 není. |
![]() Pavel H |
| 08.07.2007, 15:55.21 | |
RE: Premiere na DSX6010To Pavel H:Díky za konstruktivní odpověď a také za příspěvky do Upload na gsmobil.netTo alda:Příště si odpusť příspěvky typu No coment (tak to sory je vidět z tvého příspěvku co jsi zač .....!) Na to tu není nikdo zvědavý.Pokud mám konkrétní otázku na konkrétní věc,myslím,že by mohla existovat i konkrétní odpověď.A nebo raději pomlč. Děkuji. |
![]() Fero Ch |